Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Επιστολή Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας προς Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος

Θέμα: Απαίτηση για άμεση ανακοίνωση αξιοπρεπών τιμών στα βιομηχανικά ροδάκινα.


Κύριοι Βιομήχανοι,

κύριοι της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος (Ε.Κ.Ε), για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεστε πολύ λίγοι, στο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η συγκομιδή των βιομηχανικών ροδάκινων, εσείς εσκεμμένα πάλι απουσιάζετε και αποφεύγετε να ανακοινώσετε τιμές (έχουμε την εντύπωση ότι είστε αλλεργικοί στη λέξη τιμή).

Σταματήστε επιτέλους να εμπαίζετε και να κοροϊδεύετε τον αγροτικό κόσμο.

Σταματήστε να κερδοσκοπείτε ανεξέλεγκτα και να παίζετε παιχνίδια σε βάρος των καλλιεργητών βιομηχανικού ροδάκινου.

Κύριοι, προσοχή. Σπέρνετε ανέμους και να είστε σίγουροι ότι θα θερίσετε θύελλες. Βγείτε σήμερα κιόλας και ανακοινώστε μια αξιοπρεπή τιμή, η οποία θα είναι σίγουρα παραπάνω από το κόστος παραγωγής. Και όχι αυτή που διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια σας, αριστερά και δεξιά.

Κύριοι της Ε.Κ.Ε, ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι θέλετε τον παραγωγό δίπλα σας κι όχι να τον αφανίσετε στο βωμό του κέρδους.

Κι αν δεν μπορείτε να το πράξετε εσείς, καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ) και την επιτροπή ανταγωνισμού να παρέμβουν και να δώσουν λύση.

Λύση, που σίγουρα θα καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγών και δεν θα τους οδηγήσει στην καταστροφή κι εγκατάλειψη των καλλιεργειών τους.


Υ.Γ.: Σταματήστε πλέον να εθελοτυφλείτε και δείτε την πραγματικότητα. Εμείς μπορούμε, γιατί μας έχετε μάθει στα ελάχιστα, ενώ εσείς κύριοι της Ε.Κ.Ε, θα μπορέσετε άραγε;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *