Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Νέα καθημερινή εφημερίδα στο νομό Πέλλας

Η έκδοση μιας νέας ημερήσιας εφημερίδας από τον νομό Πέλλας για το νομό Πέλλας έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 27 - 28 Ιουνίου και κάθε μέρα θα κυκλοφορούν τα Νέα της Πέλλας.

Η νέα αυτή εφημερίδα προορίζεται να επιτελέσει για το Νομό Πέλλας το ίδιο έργο και να πορευτεί στον ίδιο «δρόμο» που επιτάσσει η ελευθεροτυπία-η δημοκρατία και η δικαιοσύνη. Στόχος μας είναι ο σεβασμός στον πολίτη και η ενημέρωση του.

Πέντε χιλιάδες αντίτυπα ανά έκδοση είναι ο αριθμός θα εκδίδονται για να καλυφθεί, ο τεράστιος όγκος αναγνωστών της Πέλλας.

Το τιράζ της εφημερίδας ξεπερνά πλέον κατά πολύ ακόμα και πολλές Αθηναϊκές εφημερίδες αναφορικά με την κυκλοφορία τους στην Περιφερειακή Ενότητα.

Η πλούσια θεματολογία βασίζεται όπως πάντα στην αμιγώς τοπική επικαιρότητα ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να ενημερώνουμε το κοινό μας και για όλα τα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν.

Εξασφαλίσαμε την συνεργασία αξιόλογων συντακτών & έγκριτων δημοσιογράφων από το νομό μας, οι οποίοι σχηματίσανε μια δημοσιογραφική ομάδα άξια να ενημερώσει τον κόσμο και να καταγράψει την επικαιρότητα με το γνωστό μας ήθος, την υπευθυνότητα και την συνέπεια που διακατέχει το συλλογικό πνεύμα της ομάδας μας.

Η δυναμική της εφημερίδας μας είναι ότι:

Θα παρουσιάζει τα θέματα συνοπτικά σε πλήρη μορφή. Θα διαθέτει έγχρωμες σελίδες με ποιότητα αλλά και υπευθυνότητα. Θα παρακολουθεί και θα παρουσιάζει σε καθημερινή βάση την ειδησεογραφία.

Η αρθρογραφία δεν θα είναι εκ του προχείρου γραμμένη καθώς θα γράφουν έγκριτοι και έγκυροι αναλυτές με έκτακτες και τακτικές συνεργασίες, ώστε να σας παρουσιάζουμε σε καθημερινή βάση το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα παίρνετε στα χέρια σας.

Τα Νέα της Πέλλας είναι η μοναδική έντυπη καθημερινή εφημερίδα του νομού Πέλλας, ενώ αποτελεί και την πρώτη καθημερινή εφημερίδα στην ιστορία, όπου έχει ως έδρα της την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας. Εκδότρια της εφημερίδας είναι η Αντιγόνη Στεφανίδου.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι με αλήθεια και θάρρος τις κυριότερες πολιτικές, αυτοδιοικητικές και αθλητικές ειδήσεις της Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Πέλλας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *