Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Δήλωση Δημήτρη Μπίνου, επικεφαλής του συνδυασμού "Αλμωπία της καρδιάς μας"

Με ευθύνη του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Μπάτση και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βέσκου, κληθήκαμε ως Δημοτικοί Σύμβουλοι σε άλλη μια Συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί «δια περιφοράς».


Η Δημοτική Αρχή του κ. Μπάτση, συνεχίζει την πολύμηνη τακτική της, εφαρμόζοντας την απρόσωπη μέθοδο των «δια περιφοράς» Συνεδριάσεων και βάζοντας σε «καραντίνα» διαρκείας τον διάλογο επί σημαντικών ζητημάτων της καθημερινότητας και τη συζήτηση επί των σοβαρών θεμάτων που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη. Η Δημοτική Αρχή «κρύβεται» πίσω από αυτή την παρωχημένη τακτική, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον τόπο μας και όλη τη χώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, δηλώνουμε τα εξής:

ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τη «δια περιφοράς» Συνεδρίαση που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 19/6/2020, διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτή την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ τη διεξαγωγή των Συνεδριάσεων με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων, σε κάποιο χώρο μεγαλύτερο, όπως είναι το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

ΖΗΤΟΥΜΕ, να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη Συνεδρίαση με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης το συντομότερο δυνατό, με τη φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *