Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πέντε τρόποι να κάνετε το μανικιούρ σας να διαρκέσει περισσότερο

Ένα μανικιούρ επαγγελματικό είναι σκέτη απόλαυση. Μας κάνουν μασάζ τα χέρια, μας καθαρίζουν τα πετσάκια και μας βάφουν τα νύχια με όμορφα χρώματα.
Τα περισσότερα ινστιτούτα ομορφιάς υπόσχονται ότι το μανικιούρ θα διαρκέσει δύο μέρες πάνω κάτω χωρίς να ξεφτίσει η εφαρμογή του, αλλά να κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις εσύ για να διαρκέσει το μανικιούρ σου.

1. Φόρα γάντια: πλένεις πιάτα? Βεβαιώσου ότι προστατεύεις τα νύχια σου φορώντας λαστιχένια γάντια για πλύσιμο των πιάτων. Πας έξω στον κρύο καιρό? Φόρα χειμερινά γάντια. Φύλαξε το μανικιούρ σου ενάντια σε απορρυπαντικό και τις ακραίες θερμοκρασίες παρέχοντάς τους προστασία.

2. Μην τα μουλιάζεις. Οι περισσότερες επαγγελματίες αισθητικοί θα σου βάλουν τα χέρια σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν τα πετσάκια. Αυτό μπορεί να σε χαλαρώνει, αλλά δεν είναι καλό για την διάρκεια του μανικιούρ σου. Όπως λένε οι ειδικοί: « οι στοιβάδες των νυχιών σου επεκτείνονται όταν βυθίζονται τα νύχια σε ζεστό νερό, και μετά συρρικνώνονται όταν στεγνώσουν , προκαλώντας το νέο στρώμα από την βαφή νυχιών να χαλαρώνει». Αντί για το μούλιασμα, χρησιμοποίησε ειδικό λάδι για τα πετσάκια.

3. Ξεκίνα καθαρά. Κάθε υπόλειμμα όπως το λάδι, το νερό, ή η κρέμα ενυδάτωσης που μένει στα νύχια σου θα εμποδίσει την βαφή νυχιών από το να κολλήσει στα νύχια σου. Σιγουρέψου ότι πέρασες με βαμβάκι ποτισμένο σε ασετόν τα νύχια σου πριν απλώσεις την βαφή νυχιών για να προσκολληθεί η βαφή καλά μετά.

4. Ξαναπέρασέ το. Η εφαρμογή από μία διαφανή βαφή νυχιών πάνω από το χρώμα που έχεις, θα ζωντανέψει το μανικιούρ σου. Εφάρμοσε ένα λεπτό , ομοιόμορφο στρώμα για να επανακτήσεις λάμψη και να σιγουρέψεις την διάρκεια.

5. Απολύμανση με μέτρο: Απόφυγε το απολυμαντικό χεριών. Καταστρέφει το μανικιούρ σου! Το αλκοόλ στα απολυμαντικά κατατρώγει την επιφάνεια της βαφής και εξασθενεί το χρώμα . Αντί γι αυτό πλύνε τα χέρια σου με αντιβακτηριδιακό σαπούνι για να απομακρύνεις τα μικρόβια και να κρατήσεις φρέσκο το μανικιούρ σου.
ΠΗΓΗ: beautetinkyriaki.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *