Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Εικόνα ΣΟΚ: Φτωχή Μεξικάνα γεννά το μωρό της στο προαύλιο νοσοκομείου γιατί δεν είχε χρήματα

Τι κι ήταν ετοιμόγεννη. Τι κι αν κλαίγοντας ζητούσε βοήθεια. Μία άπορη Μεξικάνα αναγκάστηκε να γεννήσει στο προαύλιο νοσοκομείου όπου δεν της επέτρεπαν να μπει καθώς δεν είχε χρήματα.


Η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο έτοιμη να γεννήσει. Το νοσηλευτικό προσωπικό ισχυρίζεται πως της είπαν να περιμένει έξω μέχρι να προετοιμαστούν για τον τοκετό και ότι όταν την αναζήτησαν δεν την βρήκαν. Βέβαια η φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου τους διαψεύδει, καθώς η γυναίκα αναγκάστηκε να γεννήσει χωρίς καμία βοήθεια, έξω από την κλινική.

Βέβαια, μόλις την αντίκρισαν έτσι- με το νεογέννητο ουσιαστικά να κρέμεται από τον ομφάλιο λώρο- έσπευσαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν την ίδια και το μωρό. 
 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *