Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Έδεσσα

O Δήμος Έδεσσας και η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τις 15θημερες εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων «Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό» η έναρξη θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου 2013 και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πάρκο Καταρρακτών και στο Υπαίθριο Μουσείο Νερού περιοχή νερόμυλοι Έδεσσας.

Για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, αλλά και να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες δραστηριότητες για την ψυχαγωγία των μικρών φίλων στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» Ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε καλεί τους φορείς της πόλης (εταιρείες, επαγγελματίες ,αθλητικά σωματεία, σύλλογοι, ιδιώτες, καλλιτέχνες κ.α) να συμμετέχουν με την εθελοντική προσφορά και χορηγία τους στις εκδηλώσεις.

Ελπίζουμε φέτος να δημιουργήσουμε μαζί «Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό» και να φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δημότες και επισκέπτες στην όμορφη Έδεσσα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη
Δημοτική Κοινωφελές Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας
Γραφείο Πολιτισμού 2381023101

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *