Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό video:Νέο ντοκουμέντο από τη συντριβή του Boeing της Asiana Airlines στο Σαν Φρανσίσκο

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα νέο βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο όταν συνετρίβη το Boeing 777, της Asiana Airlines, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν πάνω από 180 άτομα.

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αμερικανική Υπηρεσία Ασφάλειας Αερομεταφορών και αποτελεί πλέον νέο ντοκουμέντο για την διερεύνηση της υπόθεσης από τις Αρχές.

Στις εικόνες που καταγράφτηκαν φαίνεται το αεροσκάφος που στριφογυρνάει στον αεροδιάδρομο προκαλώντας ένα τεράστιο σύννεφο καπνού.

Δείτε το video:



πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *