Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ανέκδοτο: Στο σχολείο δεν είναι και τόσο ωραία...

Καθηγητής: - Aν συνεχίσεις να μιλάς, θα σε βγάλω έξω. Μαθητής – Σύμφωνοι κύριε αλλά κερνάτε εσείς!!!


Οι βαθμοί! Γυρνάει ο Γιαννάκης από το σχολείο και τον ρωτάει ο πατέρας του: - Λοιπόν; Σήμερα δεν θα παίρνατε βαθμούς; Πού είναι ο έλεγχος σου;» - «Θα στον φέρω αύριο. Σήμερα τον δάνεισα στην Μαίρη.» - «Στην Μαίρη; Αυτή δεν είναι η πρώτη στην τάξη;» - «Ναι.» - «Και τι τον ήθελε τον έλεγχό σου;» - «Ήθελε να κάνει πλάκα στους γονείς της!»

Ο Τοτός δίνει εξετάσεις Ο Τοτός γυρίζει από τις εξετάσεις αισιόδοξος . - Πώς τα πήγες ; τον ρωτάει ο πατέρας του . - Πολύ καλά . Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα . - Ωραία , απαντάει ο πατέρας του , αλλά δεν μπόρεσες να καταλάβεις πώς τα πήγες στα προφορικά ; Τι είδους άνθρωπος ήταν το εξεταστής σου ; - Πολύ θρήσκος . Κάθε φορά που απαντούσα σε μια ερώτησή του , κοίταζε τον ουρανό , έκανε το σταυρό του και διαρκώς έλεγε : » Έλα Χριστέ και Παναγιά «

http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *