Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Πατριαρχείο" προς την ΕΠΣ Πέλλας

Σαν σύνδεσμος φίλων Π.Α.Ο.Κ. δεν βγάζουμε συχνά ανακοινώσεις παρά μόνο αν είναι κάτι σημαντικό. Με αφορμή λοιπόν το Σαββατιάτικο παιχνίδι

μεταξύ της ομάδος μας με τον Κρωμνιακό που εξελίχθηκε σε παρωδία είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω άγνοιας των διαιτητών αποτέλεσμα είναι η παρούσα ανακοίνωση.
Πείτε μας λοιπόν κύριοι της ΕΠΣ τι θέλετε να κάνετε; Θέλετε να μάθετε τους διαιτητές σας να σφυρίζουν ή θέλετε να τους μάθουμε εμείς;

Τα σωματεία υποφέρουν από τα οικονομικά τους.

Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τους διαιτητές και τα σωματεία να αναλάβετε το εξωδολόγειο των διαιτητών που εσείς ορίζετε. Είναι η πρότασή μας γιατί αυτά που σπέρνετε θα τα βρείτε μπροστά σας.

Πάρτε μέτρα λοιπόν πριν είναι πολύ αργά. Ευχόμαστε να ακουστεί η πρότασή μας και περιμένουμε τις ενέργειές σας αλλιώς θα είστε ηθικά υπεύθυνοι για ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Δημιουργείτε έχθρα μεταξύ των ομάδων χωρίς να υπάρχει κάτι και αυτό γίνετε από τους ορισμούς των μαθητευόμενων διαιτητών σας.

Ρωτάτε λοιπόν κύριοι της ΕΠΣ πως επιβιώνουν οι ομάδες και πως καλύπτονται τα έξοδα;

Σας παρακαλούμε να πάρετε στα σοβαρά τα παραπάνω γιατί πιστεύουμε είναι απαίτηση όλων των ομάδων.

Έλεος λοιπόν με αυτούς τους "κυρίους" φτάνει μας κουράσατε.

Υ.Γ. Ποτέ δεν θα φτάσουμε στο σημείο να αναφερθούμε σε πρόσωπα!

Υ.Γ. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή πορεία με υγεία καλές γιορτές με ευλογία στις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτή η χώρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *