Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

"Sympathize" θα είναι το νέο "Like" στο Facebook;

Συμπονάς το φίλο σου; Πάτα το 'Sympathize'


Πως θα σας φαινόταν, όταν κάποιος από τη λίστα των φίλων σας, συνόδευε ένα post με ένα αρνητικό συναίσθημα, να είχατε την επιλογή "κουράγιο" ή "ταυτίζομαι" ή "συμπονώ", αντί για το παραδοσιακό "like"; 
 
Η ιδέα αυτή ίσως να μην υλοποιηθεί ποτέ από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο, όμως προτάθηκε στα πλαίσια μιας ημερίδας μεταξύ των εργαζομένων του facebook, με τίτλο "Compassion Research Day" (κλικ στο σύνδεσμο για να τη δείτε). Εκεί οι εργαζόμενοι μοιράζονται τις εμπειρίες και τις ιδέες τους σχετικά με το συναισθηματικό κομμάτι των σχέσεων που δημιουργούνται στο κοινωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με την ιδέα που έπεσε στο τραπέζι, όταν κάποιος χρήστης μοιράζεται ένα αρνητικό συναίσθημα από τη λίστα των feelings, θα ενεργοποιείται κάτω από το post ένα νέο εικονίδιο με τίτλο "Sympathize".
 
 Προς το παρόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, η ενεργοποίηση μιας τέτοιας επιλογής δεν είναι στα άμεσα σχέδια του facebook, ούτε όμως και η επιλογή "dislike",που αποτελεί απαίτηση πολλών χρηστών, εδώ και αρκετό καρό. 
 
 
πηγη:lifo


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *