Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Μίλησαν» τα σβησμένα αρχεία -Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εικονες σοκ! (pics)

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες με τα δεκάδες όπλα της Χρυσής Αυγής και τα στιγμιότυπα που παραπέμπουν δραστηριότητα παραστρατιωτικής οργάνωσης. Τα νέα στοιχεία προέρχονται από αρχεία στους σκληρούς δίσκους βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού που ανακτήθηκαν παρ' όλο που είχαν σβηστεί από τους κατόχους τους.

Οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου εξετάζουν προσεκτικά το υλικό σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια από τα όπλα έχουν εντοπιστεί στα σπίτια των βουλευτών και αν φέρουν νόμιμες άδειες.

Το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο που εστάλη στο Εφετείο φαίνεται εξάλλου να ξεδιπλώνει σαφώς την ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση των μελών της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι ανακρίτριες θα κρίνουν, εφόσον τα στοιχεία είναι επαρκή, αν θα προχωρήσουν σε επέκταση της κατηγορίας και για «προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος».

Σοκ προκαλούν τα ναζιστικά σύμβολα και οι χαιρετισμοί σε τελετές - εκδηλώσεις της οργάνωσης (ή τα πάρτυ με τις κουκούλες Κου Κλουξ Κλαν που διοργάνωναν κατά δήλωση των κ.κ. Κασιδιάρη και Παναγιώταρου) , οι εικόνες από στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις εκτελέσεις που έκαναν οι Ναζί αλλά και η φωτογραφία των Ναζί μπροστά στην Ακρόπολη.




Στον υπολογιστή του αρχηγού της ΧΑ βρέθηκε επίσης απο την Αντιτρομοκρατική αρχείο με φωτογραφίες του προφυλακισθέντος για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Πατέλη, οι οποίες φέρεται να αποδεικνύουν την σχέση του με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το αρχείο με τις φωτογραφίες του λεγόμενου πυρηνάρχη της Νίκαιας κρίνεται σημαντικό και αξιοποιήσιμο από τις ανακρίτριες καθώς ο Πατέλης θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά (σ.σ. φέρεται να ήταν αυτός που κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το βράδυ της δολοφονίας).

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο γενικός γραμματέας της ΧΑ είχε αρνηθεί, κατά την απολογία του, κάθε σχέση με τον Πατέλη παρ' όλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του πυρηνάρχη της Νίκαιας.

Είχαν «φακελώσει» Δούρου-Κωνσταντοπούλου

Οι δύο ανακρίτριες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή στοιχεία από τα επίμαχα αρχεία που καταδεικνύουν ότι υπήρχε πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ρένας Δούρου.

Ορισμένες πληροφορίες, θέλουν, ακόμη, να έχει εντοπιστεί σε υπολογιστή φάκελος με σκαναρισμένες ταυτότητες αστυνομικών και ακόμη ένας με ονόματα προσώπων από το Facebook με τον τίτλο «βρωμιάρηδες».

Η ΧΑ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της, επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία των στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών της, κάνοντας λόγο για «νέου σόου» από τα μέσα ενημέρωσης και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

«Αυτά που θέλουν να περάσουν τα παπαγαλάκια ως νέα ντοκουμέντα, δεν είναι τίποτα άλλο από φωτογραφίες που καθένας βρίσκει στο διαδίκτυο», υποστηρίζει και επισημαίνει ότι με τη λογική των «διαπλεκόμενων ΜΜΕ» κάθε υπολογιστής είναι ένα εν δυνάμει οπλοστάσιο ενός μέλους εγκληματικής οργάνωσης.






Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *