Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

O Aρης έδωσε 60 εκατ. για 194 παίκτες!

Σημεία και τέρατα αποκαλύπτει ο οικονομικός έλεγχος στον Αρη καθώς παρουσιάζει μέσα σε οκτώ χρόνια την πραγματοποίηση 194 μεταγραφών έναντι περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ!

Σε πρωταθλητή μεταγραφών με ρεκόρ 194 παικτών που αποκτήθηκαν σε διάστημα 8 ετών ανακηρύσσεται ο Αρης, σύμφωνα με όσα ο υπεύθυνος της εταιρείας ΝΕΧΙΑ (που ανέλαβε τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ) ανέφερε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους φορέων του Αρη και γράφει το Goal.

Το κόστος αυτών των μεταγραφών (που αντιστοιχούν σε 24-25 παίκτες για κάθε σεζόν) ανέρχεται περίπου στα 60 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο σύνολό τους. Τα «ευρήματα» του πορίσματος (το οποίο αριθμεί 218 σελίδες) είναι πάρα πολλά. Ειδική αναφορά έγινε σε περιπτώσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών όπως του Σέρχιο Κόκε, ο οποίος εμφανίζεται -πάντα σύμφωνα με όσα περιγράφει το πόρισμα- να έχει λάβει εμπόρευμα αξίας χιλιάδων ευρώ από την μπουτίκ του Αρη!

Ενα άλλο σημείο, που έτυχε ειδικού σχολιασμού μεταξύ του υπευθύνου της εταιρείας που ανέλαβε τον έλεγχο και των εκπροσώπων του συλλόγου, αφορούσε τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ως προς τη διαχείριση. Καταγράφηκαν αρκετές περιπτώσεις εξόδων, για τις οποίες δεν βρέθηκαν παραστατικά ή δεν έχουν εγκριθεί από το ΔΣ της εταιρείας.

Επίσης, στον έλεγχο βρέθηκε παραστατικό που αντιστοιχεί σε προκαταβολή που εισέπραξε ο Αρης από άλλη ομάδα για τη μεταγραφή παίκτη η οποία εντέλει δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόγος που τελικά αποφασίστηκε να μην παραληφθεί το πόρισμα είχε να κάνει με τον κίνδυνο που ενδεχομένως να διέτρεχε ο ίδιος σύλλογος από τη δημοσιοποίησή του.

ΠΑΕ Αρης: «Να πάρουμε το πόρισμα»

Η αρχική θέση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης στη διάρκεια της προχθεσινής σύσκεψης ήταν πως θα έπρεπε να προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες παραλαβής του πορίσματος. Τελικά, συμφώνησε πώς θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη και να μελετηθούν όλα τα ενδεχόμενα και οι επιπτώσεις αυτής της ενέργειας.

Χθες στη διάρκεια πολύωρης σύσκεψης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ο κ. Ηλιάδης επανέφερε την αρχική του θέση πώς το αποτέλεσμα του ελέγχου θα πρέπει να παραληφθεί από τον Αρη. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και τελικώς οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της παραλαβής και δημοσιοποίησης του πορίσματος. Για την απόφαση της ΠΑΕ θα ενημερωθεί και τυπικά η Κοινωνία Μελών Αρη.

Επίσης, στη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου συζητήθηκε και η στάση του ΑΣ Αρης. «Υπάρχει χρεωστική καρτέλα 70.000 ευρώ του Ερασιτέχνη από ταμειακή διευκόλυνση που έλαβε από την ποδοσφαιρική ομάδα» υποστηρίζουν στην ΠΑΕ. Ο Αρης εκπέμπει SOS και δυστυχώς τέτοιες ώρες πράγματα αυτονόητα όπως η αποφυγή ενδοοικογενειακών εντάσεων δεν γίνονται κατανοητά.



πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *