Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στην Ελλάδα, ακροδεξιοί κακοποίησαν άγρια το δημοσιογράφο Ν. Κακαουνάκη (Σαν σήμερα 29/1)

1995 κατά την επέτειο της συνθήκης του 1942 μεταξύ Ισημερινού και Περού, συνοριακές αψιμαχίες ξέσπασαν μεταξύ των δύο χωρών όταν δυνάμεις του Ισημερινού κατέρριψαν ένα ελικόπτερο των περουβιανών δυνάμεων, στα σύνορα.

1997 στην Αλβανία, ο πρόεδρος Μπερίσα υποσχέθηκε ότι θα αποζημιωθούν στο ακέραιο όλοι οι χαμένοι καταθέτες από τη χρεοκοπία των παρατραπεζικών οργανισμών τοκογλυφίας, αλλά ότι θα έπαιρναν τα χρήματά τους σε δόσεις, πιθανόν με κουπόνια ή με μετοχές.

1900 Η Ιφιγένεια Συγγρού δωρίζει στο ελληνικό Δημόσιο 13 εκατομμύρια δραχμές για τη σκυρόστρωση των πλατειών και των κυριότερων δρόμων της Αθήνας.






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 29/1
 
1947
Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός David Byron (David Garrick 1947-1985) γεννήθηκε στο Epping του Έσσεξ της Αγγλίας. Υπήρξε τραγουδιστής του Βρετανικού συγκροτήματος Uriah Heep από το 1969 έως το 1976. Ο Byron αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ, γεγονός που ανάγκασε τον Ken Hensley, πιανίστα και τραγουδοποιό του γκρουπ, να ζητήσει την απομάκρυνσή του. Από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος τραγουδιστής που είχε ποτέ η μπάντα, ενώ οι ερμηνείες του σε κομμάτια – σταθμούς στην ιστορία της rock “Easy Livin”, “Look At Yourself”, “July Morning” κ.α, θεωρούνται αξεπέραστες. Πέθανε στις 28/2/1985 σε ηλικία 38 ετών, από επιπλοκές σχετιζόμενες με το χρόνιο αλκοολισμό του.
 
Αθλητισμός 29/1
29/1/2012    Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού Σπύρος Γιαννιώτης κατακτά την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 10 χλμ. ανοιχτής θαλάσσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Fina Cup) μαραθώνιας κολύμβησης που διεξάγεται στο Σάντος της Βραζιλίας

29/1/2007    Ο Σταύρος Καλαφάτης τιμάται από τη ΧΑΝΘ για την προσφορά του στο χάντμπολ αλλά και στο σύλλογο, με τον οποίο είχε 156 επίσημες συμμετοχές στους άνδρες, σκοράροντας 784 γκολ (85/125 πέναλτι)


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *