Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το γυμνό αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και η αντίδραση της μάνας του‏ (vid)

Το γυμνό αντιδημάρχου και η αντίδραση της μάνας του‏ (vid)Όταν ο αντιδήμαρχος αποφάσιζε... να βγάλει τα ρούχα του, ήταν αδύνατο να προβλέψει την αντίδραση της μητέρας του...

Για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει πριν από δύο χρόνια για καλό σκοπό και για την αντίδραση της μητέρας του μίλησε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Θεσσαλονίκης μιλώντας στην εκπομπή Face to Face ανέφερε ότι όταν η μητέρα του έμαθε για τη γυμνή φωτογράφιση έκανε δύο χρόνια να του μιλήσει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ζέρβας συμμετείχε στην εκστρατεία για την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids που εορτάζεται την 1η Δεκεμβρίου ο οποίος φωτογραφήθηκε γυμνός για περιοδικό της πόλης, μαζί με άλλους διάσημους Θεσσαλονικείς πριν δύο χρόνια. 

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: Newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *