Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δύο λύκεια του Νομού Πέλλας στο διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

Δύο μαθητικές ομάδες εκπροσώπησαν το Νομό Πέλλας στην πανελλήνια φάση του διαγωνισμού πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στο πλαίσιο της 12ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών (EUSO 2014).




• H ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, που περιλαμβάνει τους μαθητές/τριες Ασβεστά Χρήστο, Δομινάρη Ασημίνα, Πασχούδη Κυριακή. Την ομάδα αυτή προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί: Λάζου Γεωργία (Βιολόγος), Λάππας Ιωάννης (Χημικός), Κανσίζογλου Αβραάμ (Χημικός), Χλωρού Ευμορφία (Φυσικός).



• Η ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας, που περιλαμβάνει τους μαθητές/τριες Αντωνέλη Κωνσταντίνα, Γέσιο-Κρανιώτη Τρύφωνα, Στυλιανάκη Σάββα. Την ομάδα αυτή προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί: Κατιρτζόγλου Άννα (Χημικός), Δίτσος Λάζαρος (Βιολόγος), Μοσχονάς Εμμανουήλ (Φυσικός).

Στα παιδιά και των δύο ομάδων απονεμήθηκαν έπαινοι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο «ΝΟΗΣΙΣ», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014.



Ας σημειωθεί ότι, στην τελική κατάταξη, η ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών κατέλαβε την τέταρτη (4η) θέση.



Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους.














ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *