Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Μπηχτή» Κουβέλη σε Βενιζέλο:Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές δεν αναγνωρίζουν κανένα μονοπώλιο σοσιαλισμού στην Ελλάδα

Εμμεσες αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, άφησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε δείπνο με τους δημοσιογράφους προς τιμήν του νέου εκπροσώπου τύπου του κόμματος.

Ο κ. Κουβέλης, στην ομιλία του στο δείπνο, προς τιμήν του νέου εκπροσώπου Τύπου, Χρήστου Μαχαίρα, ανακοίνωσε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ στο Ευρωκοινοβούλιο θα ενταχθεί στους Σοσιαλιστές Δημοκράτες.

Διυκρίνισε, μάλιστα, ότι οι συνομιλίες είναι πολύ προχωρημένες και η ένταξη κοντεύει να ολοκληρωθεί και πρόσθεσε με νόημα κάτι που ερμηνεύεται ως «μπηχτή» προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές δεν αναγνωρίζουν κανένα μονοπώλιο στο σοσιαλισμό στην Ελλάδα».



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *