Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή Τζαμτζή στον Υπουργό Εργασίας αναφορικά με τη μεταστέγαση του ΙΚΑ Αριδαίας

Τη στέγαση του ΙΚΑ Αριδαίας σε δημοτικό χώρο, και κατά συνέπεια την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Αλμωπίας, ζητά με επιστολή του προς τον
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.


Στην επιστολή του προς τον κύριο Βρούτση, ο κύριος Τζαμτζής αναφέρει, μεταξύ άλλων, τη σημασία ύπαρξης του υποκαταστήματος Αριδαίας στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο στη χώρα, με περισσότερους από 7000 ασφαλισμένους στο συγκεκριμένο φορέα. 


Τονίζει, ότι η μοναδική επιβάρυνση της υπηρεσίας είναι το ποσό ενοικίασης του χώρου που ανέρχεται στις 25.000 ευρώ ετησίως, το οποίο μπορεί και να εκμηδενιστεί με τη μεταστέγαση των γραφείων στο κτήριο του παλιού Δημαρχείου Αριδαίας.


Ο κύριος Τζαμτζής καταλήγει στην αναφορά του υπογραμμίζοντας την οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία που θα υποστούν οι ασφαλισμένοι, κυρίως των ορεινών περιοχών του δήμου, προσπαθώντας να εξυπηρετηθούν δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τις οικίες τους, καθώς και την πιθανή απομόνωση κι αποξένωση που μπορεί να προκαλέσει στην περιοχή η κατάργηση κρατικών υπηρεσιών, όπως το ΙΚΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *