Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Συντονιστικού των αγροτικών μπλόκων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων συναντάται σήμερα στις 14:15 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, εν μέσω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων και συγκεντρώσεων των αγροτών σε όλη τη χώρα.

Η αντιπροσωπεία θα θέσει στον υπουργό τα αιτήματα της αγωνιστικής κινητοποίησης των αγροτών και ανάλογα με την κατάληξη της συνάντησης, και το περιεχόμενο των διατάξεων που θα τεθούν προς ψήφιση την Πέμπτη στη Βουλή θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Αναφορικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 25η Agrotica το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

Όπως έχει αναφέρει στο ΑΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ στην Πέλλα Κώστας Τσαούσκας, «το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήσουμε κινητοποίηση εν μέσω της Agrotica (30/1-2/2), χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να στήσουμε νωρίτερα μπλόκα, εφόσον ψηφιστούν οι διατάξεις για τα φορολογικά μας, χωρίς να έχουν ληφθεί υπ' όψιν περαιτέρω ευνοϊκοί όροι».



Στην ίδια τροχιά κινούνται και οι αγρότες σε Έβρο και Ροδόπη.













ΠΗΓΗ: agronews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *