Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη:Ποιος είναι ο σύμβουλος του Εφραίμ, Εμμανουήλ, που συνέλαβαν για τα υποβρύχια

Εμμανουήλ Άκης
O Σωτήρης Εμμανουήλ, που συνελήφθη τη Δευτέρα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων μαζί με το Γιάννη Μπέλτσιο, όπως έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν, δεν έχει περιορίσει τις υψηλές του διασυνδέσεις στον κλάδο των εξοπλιστικών και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Στη φωτογραφία που ακολουθεί εμφανίζεται ο εκλεκτός εκτός των άλλων και του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, στην ολονυκτία πριν τη σύλληψη του ηγούμενου. Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr ο Σωτήρης Εμμανουήλ έχει διατελέσει και σύμβουλος του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου...
vatopedi.png

Σε προκαταρκτικές ανακρίσεις που είχαν γίνει για την υπόθεση των παράνομων πληρωμών το 2004 στο Ντίσελντορφ, ήταν η πρώτη φορά που ο Μόλενμπεκ είχε μιλήσει για τον Σ. Εμμανουήλ και τη σχέση του με την εταιρεία Inνeco. Η υπεράκτια εταιρεία έχει ήδη εμφανιστεί στη λίστα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel ως αποδέκτης πληρωμών. «Σας λέει κάτι η εταιρεία Inveco;», ρωτούσε ο εισαγγελέας του Ντίσελντορφ. «Ναι, σχετίζεται με τον Σωτήρη Εμμανουήλ. Πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές των διαπραγματεύσεων, σε ένα λεγόμενο Head of Agreements. Αυτό σχετιζόταν με διάφορες αποδοχές για τον κ. Εμμανουήλ».

Τον Ιούλιο του 2010, στο Μόναχο, ο παλαιός διευθυντής της Ferrostaal θα μιλήσει και για συγκεκριμένα χρηματικά ποσά. «Η Inveco ήταν κατά κάποιο τρόπο αναμεμιγμένη με πληρωμή από την HDW, εννοώ πληρωμή 17.000.000». Επιπλέον διευκρινίζει: «Την εταιρεία Inveco την τοποθετώ κοντά στον κ. Εμμανουήλ, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό».


ΠΗΓΉ:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *