Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος στην Αριδαία

Το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του Κέντρου Υγείας Αριδαίας εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα, τον Ιανουάριο 2014 θα λειτουργήσει στις 17/1/2014.

Το Κάπνισμα είναι μία μάστιγα που προκαλεί σωματική και ψυχολογική εξάρτηση με αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, το περιβάλλον, αλλά και σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία ακόμη και στη ζωή των καπνιστών αφού 1 στους 4 καπνιστές πεθαίνει από αυτή τη συνήθεια.


Η διακοπή του καπνίσματος απαιτεί έγκαιρη θεραπευτική αντιμετώπιση, σταθερή παρακολούθηση και ψυχολογική στήριξη.


Τα παραπάνω ευελπιστούμε να προσφέρει το νέο ιατρείο που θα απαρτίζεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό:


Σκριάπας Χρήστος, Γενικός Ιατρός και


Πούλου Αικατερίνη, Επισκέπτρια Υγείας με εκπαίδευση σε αντικαπνιστικά προγράμματα του Υπουργείου Υγείας.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας 2384350000. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην Επισκέπτρια υγείας του Γραφείο Κοινωνικής Φροντίδας, Πούλου Αικατερίνη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *