Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Στο νοσοκομείο η Βαλερί Τριερβελέρ μετά τις αποκαλύψεις για τον Ολάντ

Στο νοσοκομείο η Βαλερί Τριερβελέρ μετά τις αποκαλύψεις για τον ΟλάντΣτο νοσοκομείο βρίσκεται η Βαλερί Τριερβελέρ, συμβία του Φρανσουά Ολάντ, έπειτα από τις αποκαλύψεις για τη σχέση του προέδρου της Γαλλίας με τη 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, όπως μετέδωσε την Κυριακή το BBC, το οποίο επικαλείται σχετικές πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Βαλερί Τριερβελέρ, η σύντροφος του Ολάντ εισήχθη στο νοσοκομείο «για ξεκούραση και ορισμένες εξετάσεις».

Η 49χρονη Τριερβελέρ, συμβία του Ολάντ από το 2007, φέρεται να εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, μία μέρα προτού το περιοδικό Closer αποκαλύψει την κρυφή σχέση του γάλλου προέδρου με τη 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ. 

Η εφημερίδα Le Parisien σημειώνει ότι η Τριερβελέρ, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις αυτές για τη σχέση του Ολάντ, διακομίσθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε για τον δεσμό.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και ότι θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.

Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, δημοσιογράφος του γνωστού περιοδικού Paris Match, δεν έχουν παντρευτεί, αλλά διατηρούν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

Τη Δευτέρα η Τριερβελέρ αναμένεται να πάρει εξιτήριο.



πηγή:tanea.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *