Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το μπούστο της Gwyneth Paltrow (Pic)

Το μπούστο της Gwyneth Paltrow (Pic)
Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε ανακηρυχθεί η πιο σ3ξι γυναίκα παγκοσμίως για τη χρονιά 2013 κάτι που μας είχε φανεί κάπως στην αρχή, αλλά όσο περνούσε ο καιρός το αντιλαμβανόμασταν όλο και περισσότερο.

Η νέα της εμφάνιση σε ένα γκαλά ρούχων είναι βέβαιο ότι θα της απονείμει τον τίτλο και για το 2014, αφού το μπούστο της «υπερέβη τα εσκαμμένα».

Η 41χρονη Γκουίνεθ βρέθηκε με το σύζυγο της Κρις Μάρτιν στην επίδειξη «Journey of a Dress» και το φόρεμα της έκλεψε τις εντυπώσεις, ιδίως το ανφάς του. Φορώντας μια total black φόρμα, ορθάνοιχτη μπροστά αποκάλυψε το γυμνασμένο της σώμα και τις πλαγιές του στήθους της.
gwyneth-paltrow-570



Πηγή koolnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *