Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Οι έφοροι των τμημάτων μπάσκετ του Φ.Ο.Α. για την περίοδο 2014-2015

Με απόφαση του Δ.Σ. του Φ. Ο. Αριδαίας ορίστηκαν οι έφοροι των τμημάτων μπάσκετ για την περίοδο 2014-2015 και είναι οι εξής:

ΑΝΔΡΙΚΟΥ: Αποστολίδης Γιώργος, Βασίλογλου Γιάννης, Πακαλίδης Λάζαρος

ΕΦΗΒΙΚΟΥ: Σαμαρτζίδης Σοφοκλής, Κεχαγιάς Δημήτρης, Παπανικολάου Χρήστος

ΠΑΙΔΙΚΟΥ: Δημόπουλος Παναγιώτης, Μπεκίρης Στέφανος, Μητρούλης Χρήστος

ΥΠΟΔΟΜΗΣ: Κανονίδης Κοσμάς, Αμπάρης Γιώργος, Σαμαρτζίδης Μάριος

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ: Βασίλογλου Γιάννης, Αποστολίδης Γιώργος

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Βασίλογλου Γιάννης, Μητρούλης Βαλάντης



Στόχος μας είναι η άρτια οργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής μέσα από την ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας, με μελλοντικό σκοπό τη στελέχωση των ανώτερων τμημάτων του συλλόγου.

Επίσης, επιδίωξή μας αποτελεί ο πρωταθλητισμός του γυναικείου και ανδρικού τμήματος στις κατηγορίες που θα αγωνιστούν, δημιουργώντας τις κατάλληλες αγωνιστικές και προπονητικές συνθήκες.



ΤΟ Δ. Σ.

2 comments:

  1. επιτελους νεα εποχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ονοματα μια χαρα ειναι..για να δουμε αν οντως θα ερθει καποτε και η πραγματικη ανανεωση που χρειαζεται ο Φ.Ο.Α..καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *