Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει «γκριζαρισμένος»

Η JK Rowling έγραψε μια νέα ιστορία για τους ήρωες της, βγάζοντας τη γλώσσα στα tabloid.

Ο Χάρι Πότερ γκρίζαρε, ο Ron Weasley έχασε τα μαλλιά του και η Ερμιόνη είναι μια υπέροχη εργαζόμενη μητέρα. Όλα αυτά στη νέα ιστορία που ανέβασε η συγγραφέας του best seller, JK Rowling, στην ιστοσελίδα της αποκαλύπτοντας πώς είναι ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη λίγο μετά τα τριάντα τους.

Το κείμενο αυτό 1.500 λέξεων περίπου, επανενώνει το μαγικό τρίο για να δώσεις στους οπαδούς του μια γεύση από το τι κάνουν οι ήρωες τους τώρα.

Πάντως στο φόντο του κειμένου υπάρχει και μια ειρωνεία τον «κίτρινο Τύπο» για τον οποίο η συγγραφέας δεν φαίνεται να τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων.
Το σκηνικό διαδραματίζεται, σύμφωνα με την Telegraph, στη διάρκεια του τελικού Quidditch World Cup, όπου ο Χάρι, η Ερμιόνη και ο Ρόν είναι στους V.I.P. και η ιστορία παίρνει τη μορφή κουτσομπολίστικης στήλης στην εφημερίδα Daily Prophet υπογεγραμμένη από την δημοσιογράφο Ρίτα Σκίτερ.

Η δημοσιογράφος γράφει ότι ο Πότερ που είναι έτοιμος να γιορτάσει τα 34α γενέθλια του φορά τα γνωστά στρογγυλά γυαλιά αλλά έχει κάποιες γκρίζες τρίχες στο κεφάλι του. Έχει όμως κι ένα περίεργο κόψιμο στο δεξί του μάγουλο, σημάδι ίσως που του άφησε η σύζυγος.

Επηρεασμένος από το χρόνο φαίνεται και ο Ρον με την κόμη του να αρχίσει να «αραιώνει ελαφρά». Είναι παντρεμένος με την Ερμιόνη η οποία έχει εξασφαλίσει μια «μετεωρική άνοδο» και έχουν δύο παιδιά τους Oύγκο και Ρόουζ.

Οι τρεις περιγράφονται ως «η περιβόητη συμμορία των μάγων ... δεν έχουν πλέον τη φρεσκάδα των εφήβων που είχαν όταν ήταν στο απόγειο της καριέρας τους, αλλά παρ 'όλα αυτά είναι αναγνωρίσιμοι". Και εξακολουθούν να είναι πιστοί φίλοι.



πηγή:lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *