Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ialmopia Bet: Ένας 'Λατίνος' στον τελικό..

 Στην τελευταία στήλη μας πέταξε την δυάδα η Ολλανδία που δεν μπόρεσε να σκοράρει στην κανονική διάρκεια απέναντι στο λεωφορείο που έστησαν οι Κοσταρικανοί,ευτυχώς πέρασαν τουλάχιστον.



2oς ημιτελικός σήμερα(ο χθεσινός δεν χρήζει καν αναφοράς..) με την Ολλανδία του Ρομπέν απέναντι στην Αργεντινή του Μέσι.Η τελευταία μάχη ανάμεσα στους ήταν στο Μουντιάλ του 06' στη φάση των ομίλων εκεί που το 0-0 τους έφερε εύκολα στην επόμενη φάση σ έναν όμιλο με Ακτή ελεφαντοστού και Σερβία Μαυροβούνιο.Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς,οι Ολλανδοί έρχονται απο άλλη μια δραματική πρόκριση κόντρα στη Κόστα ρίκα ενώ οι Αργεντίνοι με μια μέτρια εμφάνιση πέταξαν έξω τους φιλόδοξους Βέλγους.
Η προϊστορία στα μεταξύ τους δείχνει 3 νίκες των Ολλανδών(4-0,2-1,1-0) 2 ισοπαλίες (0-0,1-1) και 1 νίκη των Αργεντίνων στο Μουντιάλ του 78' μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας με 3-1 στην παράταση.Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό της προϊστορίας των Μουντιάλ είναι το οτι απο το 86' και μετά(το 1ο Μουντιάλ με κανονική ροή-φάση 16,προημιτελικοί και πάει λέγοντας) οι παρατάσεις στους ημιτελικούς πάνε εναλλάξ(το 86' οχι,το 90' ναι,94' οχι,98' ναι,02' οχι,06' ναι,2010 οχι).Όπως καταλάβατε φέτος είναι η σειρά του 'Ναι' και απ τη στιγμή που ο 1ος ημιτελικός καθάρισε στην κανονική διάρκεια η παράταση θα ρθει στον σημερινό,αν η επαναληφθεί η συγκεκριμένη ιστορία.Στις 3 απ τις 4 παρατάσεις των ημιτελικών μάλιστα το σκορ ήταν 1-1..
Μουντιάλ στην Λατινική Αμερική χωρίς ομάδα στον τελικό απ την περιοχή δεν έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα και δεν θα γίνει ούτε φέτος πιστεύουμε,οπότε τα πονταρίσματα μας θα είναι γύρω απ την πρόκριση των Αργεντίνων την παράταση και το 1-1.


Αρχικό Ταμείο : 1000
Νέο υπόλοιπο : 999
Mονό με 10 : 1-1 σκορ (6,00)
Μονό με 10 : Πρόκριση Αργεντινής στην παράταση (12,00)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *