Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τσίπρας: Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία

Τσίπρας: Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικίαΕπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη βουλή για το νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκλεισε αιφνιδιαστικά τη βουλή και πρόσθεσε: «Νομίσατε ότι θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να σας παρακολουθούμε να παίρνετε την απόφαση να ξεπουλήσετε τη ΔΕΗ σε ένα θερινό τμήμα με 50 προεπιλεγμένους βουλευτές».

«Μας γυρνάτε 64 χρόνια πίσω και αυτή την ευθύνη δεν θα την πάρετε κρυπτόμενοι, θα την πάρετε στο φως», τόνισε.

«Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε νομοσχέδιο που περνάτε με την διαδικασία του κατ’ επειγόντως. Δεν έχετε σκοπό φεύγοντας να παραδώσετε κράτος. Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το δόγμα του κ. Σαμαρά είναι ότι αφού δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουμε το παν να μην αφήσουμε περιθώρια και εργαλεία σε αυτήν την κυβέρνηση για να ανατάξει την χώρα και την οικονομία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μία «πρωτοφανή επίδειξη εκδικητικής μανίας» και τόνισε ότι «λίγο πριν ξεψυχήσει η κυβέρνηση, καταστρέφει τα πάντα φεύγοντας».




Πηγή: enikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *