Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η Επισκόπηση των αγώνων της Α1 κατηγορίας

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η Επισκόπηση των αγώνων της Α1 κατηγορίας μέσα από τη ματιά του ialmopia.gr





Εδεσσαϊκός - Δόξα Ριζού 2 - 1 (Αργυρόπουλος, Μεταξάς 2)



Άλλη μία ανατροπή, η τέταρτη συνεχόμενη εναντίον του Ριζού. Η ομάδα του Εδεσσαϊκού παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε για άλλη μία φορά και δεν αποτελεί είδηση πλέον να γυρίσει το ματς. Βέβαια η απόδοση της δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε οι νίκες και οι βαθμοί είναι αυτά που μετράνε. Ο Εδεσσαϊκός συνεχίζει ακάθεκτος την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Μ.Α. Ν. Πέλλας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2 (Ευθυμιάδης, Θωμάς, Ζιώγας, Τσόρμπας)


Η Πέλλα δείχνει ότι σε κάποια παιχνίδια τσιμπάει τους βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη σωτηρία της. Από την άλλη η Δόξα Εξαπλατάνου παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοση της και τελευταία δυσκολεύεται να πάρει και τα αποτελέσματα.
 


Αλμωπός - Ολυμπιακός Γαλατάδων 7-0 (Ελευθεριάδης Χ 2, Παπαδόπουλος, Παντελίδης, Μιτιτανίδης, Παπαγεωργίου και Ελευθεριάδης Θ.)



Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αλμωπός παρουσιάστηκε καταιγιστικός και από το πρώτο μόλις λεπτό πήρε τα ηνία του αγώνα, μην αφήνοντας τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το εντυπωσιακό 5-0, με τη συνέχεια να είναι ανάλογη μέχρι το τέλος. Αν και προσπάθησε ο Ολυμπιακός Γαλατάδων από το ξεκίνημα να περιορίσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Αλμωπού, δεν τα κατάφερε καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.


Εθνικός Γιαννιτσών - Απόλλων Κρ. Βρύσης 2 - 4 (Σιδηρόπουλος 2, Χαντούρης, Σιδηρόπουλος, Πετρίδης 2, Μπρέγκο)


Ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την Κρύα Βρύση, αλλά με τρομερά παράπονα του Εθνικού για τη διαιτησία. Έχουμε δει ανακοινώσεις, ότι δλδ υπάρχει περίπτωση να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα ο Εθνικός. Πραγματικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαιτησία είχε πάρα πολλά λάθη, δεν απέβαλλε τον τερματοφύλακα της Κρ. Βρύσης, αντίθετα απέβαλλε τον παίχτη του Εθνικού. Επίσης πολλές διαμαρτυρίες για το 3ο τέρμα που ήταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ, ενώ στο 4ο γκολ οι παίκτες του Εθνικού έφυγαν από το τείχος και ο τερματοφύλακας άφησε το γκολ να μπει! Πράγματα δυσάρεστα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα η Ένωση θα επιληφθεί του θέματος.

 
Ηρακλής Άσπρου - Μ.Α. Πέλλας 2 - 1 (Δημητριάδης, Πλατάκης, Καραμούζας)


Είχαμε πει παλαιότερα ότι η Πέλλα μπορεί να διεκδικήσει και να κόψει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι από τους πρωτοπόρους, κάτι που ήταν πολύ πιθανό να γίνει, αλλά με πολύ δυσκολία ο Ηρακλής Άσπρου κατόρθωσε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Με την εμπειρία των δύο πολύ καλών φορ του (Πλατάκη και Δημητριάδη) που σκόραραν και με την εμπειρία κάποιων παιχτών που "κρατάνε" σε κάθε ματς διατηρούν την απόσταση από την κορυφή και διεκδικούν και τις πρώτες θέσεις.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *