Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Άρθρο - παρέμβαση του Γιώργου Αβραμίδη: "Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την πιο δημοκρατική διαδικασία.Τις εκλογές"

 Άρθρο - παρέμβαση του Γιώργου Αβραμίδη στην ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr: "Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την πιο δημοκρατική διαδικασία.Τις εκλογές"

Έπεσαν. Τέλειωσαν. Η κυβέρνηση μαριονέτα, η κυβέρνηση της άκρας δεξιάς έπεσε. Και έρχεται ένας μήνας ως τις εκλογές.Ο Θεός να βάλει το χέρι του να αντέξουμε με αυτά που θα δούμε-ακούσουμε από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ των Μπόμπολα-Κυριακού-Βαρδινογιάννη. Θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές τους Τσίπρα! Θα έρθει ο Γκοντζίλα να πετά καυτή φωτιά και λάβρα αν βγει ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α και άλλα τέτοια ωραία κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο υπό την μορφή της σάτιρας. Απίστευτα πράγματα σε μία Ελλάδα του 2014 που ολοένα μοιάζει περισσότερο στην Χούντα του Παπαδόπουλου. Προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την πιο δημοκρατική διαδικασία.Τις εκλογές.

Μην φοβάστε, μην τρομοκρατείστε. Καμία δημοκρατική χώρα δεν κινδυνεύει από τις εκλογές.Μόνο τα απολυταρχικά καθεστώτα τις φοβούνται. Μην τα διατηρήσετε με την ψήφο σας. Δωροδοκίες, παρέμβαση στην δικαιοσύνη, ωμή βία από τα ΜΑΤ, και άλλα μέτρα, η οικονομία από το κακό στο χειρότερο, άνθρωποι να αυτοκτονούν κάθε μέρα, νέοι να μεταναστεύουν και...Τι περιμένετε?Τι φοβάστε? Τι? Μην καταδικάζετε την γενιά μας και τις επόμενες που θα έρθουν σε Χούντα.Θέλουμε δημοκρατία. Δημοκρατία, δικαιοσύνη και ελπίδα.Όχι φόβο. Αυτοί στα μάτια μας τέλειωσαν.Και μακάρι να λογοδοτήσουν και να δικαστούν για το ξεπούλημα αεροδρομίων, ακτών, βουνών(Σκουριές) και τόσων άλλων αδικημάτων που έχουν διαπράξει. Δώστε ελπίδα στα παιδιά σας για κάτι καλύτερο.Μην τα κρατάτε στην σιγουριά του τίποτα.

Υ.Γ1: Για αυτούς που φοβούνται πως ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα γίνει νέο ΠΑ.Σ.ΟΚ να μην ανησυχούν τόσο. Ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι και θα είναι αριστερό κόμμα. Δεν φταίει ο  ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την ενοχοποίηση του πολιτικού συστήματος, για την σήψη των βουλευτών που ψηφίζατε κατά κόρον εδώ στην Πέλλα, για τα ρουσφέτια και τα βολέματα. Αυτά είναι πρακτικές της δυάδας που κυβερνά. Ήρθε η ώρα για αξιοκρατία.

Υ.Γ2: Μην περιμένετε να σας σώσει κανένα κόμμα μόνο του και κανένας αρχηγός. Εσείς πρέπει να διεκδικείτε το μέλλον σας.Με οποιαδήποτε κυβέρνηση. Στα λάθη να φωνάζετε και να διαμαρτύρεστε και όχι να χειροκροτάτε και να τρέχετε για χειραψίες.Μην ζητάτε βολέματα.Ζητήστε αξιοκρατία.Ζητήστε ζωή. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τουλάχιστον αυτό δεν θα το τιμωρεί με ΜΑΤ και προπαγάνδα αλλά θα το επιζητά.


 Άρθρο - παρέμβαση του Γιώργου Αβραμίδη στην ηλεκτρονική εφημερίδα ialmopia.gr

10 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο σου παλικαρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΠΡΟΣΟΧΗ στα ορθογραφικά λάθη!!"

    Φαντάζομαι θυμάσαι την φράση γραμμένη σε κάθε σου έκθεση....στο δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sorry ρε μεγάλε.Λόγω επαγγέλματος έχω να γράψω κάτι χρόνια σε Ελληνικά!Σε ευχαριστώ πάντως για την εξαιρετική κριτική σου στο άρθρο!

      Διαγραφή
    2. Οκ... Το επόμενο άρθρο-παρέμβαση-προπαγάνδα γράψτο στα αγγλικά...

      Διαγραφή
    3. Ok! Σε ευχαριστώ και πάλι για την κριτική σου!Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  4. ΛΙΤΟΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ Κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε ότι ''Ο Συριζα δε θα γίνει το νέο Πασοκ'' μα αυτό ζητούν οι ψηφοφόροι σας. Μη κάνετε τέτοιες δηλώσεις γιατί θα επιστρέψετε στο 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για την κ. Τζακρη τι εχετε να πειτε κυριε Αβραμιδη;;;; δεν θελετε το πασοκ, αλλα το μαζεύετε στους κολπους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ σε όλα με τον κύριο Αβραμίδη και επαυξάνω αλλά τον πληροφορώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι καλό.Τέλειο. Είπες κ. Αβραμίδη μην φοβάστε μην ενοχοποιείστε. Δεν θα ενοχοποιηθούμε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Επίσης μην αντιδράς ενοχλημένα σε κάποια κριτική έστω και για τα ορθογραφικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *