Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Έγκριση απολογισμού - ισολογισμού Δήμου Αλμωπίας και ένταση μεταξύ Μπίνου - Πασόη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (29/12) η ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για το έτος 2014.


Το θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η «Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως Δήμου Αλμωπίας έτους 2013». Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο κ Μπίνος ανέφερε πως η σημερινή σσ(χθεσινή) ημέρα είναι μια ειδική ημέρα και με την παρουσία ορκωτού λογιστή θα γίνει ο απολογισμός του Δήμου για το έτος 2013.

Αναλυτικά με αριθμούς: 

Έσοδα δήμου Αλμωπίας: 13.568.762€
Έξοδα δήμου Αλμωπίας: 14.068.762€


Στη συνέχεια ο κ. Πασόης έκανε ένα μίνι απολογισμό της θητείας του αναφέροντας: "Μπορέσαμε και καταφέραμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Το χρέος που αναλάβαμε ήταν στα 12 εκ € και σήμερα είναι κάτω από 2 εκ €. Τα νούμερα δείχνουν τα πάντα για τη διαχείριση που κάναμε αυτά τα 3,5 χρόνια"

Από τη μεριά του ο κ. Χουρσόγλου ζήτησε να μάθει αναλυτικά τα νούμερα του απολογισμού των οικονομικών του δήμου, με τον κ. Τσιμτσιρίδη να του απαντάει κατηγορηματικά: "Εδώ έχουμε να κάνουμε με παράθεση αριθμών, γι' αυτό και είναι μαζί μας ορκωτός λογιστής. Όποιος ήθελε να μάθει κάτι παραπάνω να ήταν παρών το μεσημέρι" (στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με τα εξής θέματα:)






Ένταση μεταξύ Μπίνου & Πασόη


Σχετικά με όσα ανέφερε ο κ Πασόης περί διαχείρισης των οικονομικών επί δικιάς του θητείας, ο κ Μπίνος του απάντησε σε έντονο ύφος αναφέροντας: "Ο Πασόης ήθελε να μου "επιτεθεί" πριν. Ο κόσμος όμως ξέρει τι συμβαίνει. Ο κ. Πασόης προέβλεψε ότι θα κάνει εισπράξεις πάνω από 2,3 εκ € και εισέπραξε μόλις 200.000€. Αυτό δείχνει την έλλειψη ικανοτήτων,διότι δεν μπόρεσε να τα εισπράξει στο τέλος!"


Η συνέχεια της κόντρας στο παρακάτω βίντεο του ialmopia:





Φωτογραφίες:





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *