Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Λεωνίδας Μπίλης στο ialmopia: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αριδαίας, σας περιμένουμε στο χορό του Αλμωπού το Σάββατο"

Μετά την άνετη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας απέναντι στον Ολυμπιακό Γαλατάδων 7-0, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:



"Ήταν άλλο ένα παιχνίδι το οποίο χαιρόσουν να παρακολουθήσεις, πιστεύω ότι οι φίλαθλοι παρά το τσουχτερό κρύο και μέσα από τις εικόνες σας σ.σ. (το βίντεο του αγώνα από το ialmopia.gr) μπορούν να διακρίνουν έναν Αλμωπό ιδιαίτερο. Αυτά τα παιδιά παίζουν ένα ποδόσφαιρο που το έχω πει και στο παρελθόν ξυπνάει μνήμες στους παλαιότερους, είναι τυχεροί όσοι παρακολουθούν αυτή την ομάδα. Εγώ παρόλο που η ομάδα βρίσκεται σε θαυμάσια φόρμα πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά και θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη διάθεση, με πολύ σοβαρότητα και στο επόμενο μισό ώστε να κρατήσουμε τη διαφορά και να την αυξήσουμε αν γίνεται.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δείχνουν με αυτήν τη διάθεση, ευχαριστώ και τον κόσμο που βοηθάει και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα. Επειδή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων βγήκα μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου για να πουλήσουμε ημερολόγια, έχουν καταγραφεί και θα σταλούν κάρτες ευχαριστήριες για την κάθε επιχείρηση, για τον κάθε ανώνυμο και επώνυμο φίλαθλο που στήριξε αυτή την προσπάθεια. Μας τίμησε με την αγορά ενός ημερολογίου και για μένα η ανταπόκριση και η κίνηση του κόσμου σε ποσοστό πάνω από 97% ήταν συγκινητική, έμεινα συγκλονισμένος και ευχαριστώ όλο τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου. Εμένα και τους ποδοσφαιριστές που μας τίμησαν σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Το Σάββατο είναι ο χορός του Αλμωπού και θέλω κι εκεί οι φίλαθλοι του Αλμωπού να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, την ομάδα και αυτά τα παιδιά που παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους."



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *