Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κατανομή 104,7 εκατ. ευρώ τακτικής επιχορήγησης στους δήμους

Η μηνιαία τακτική επιχορήγηση - δόση Οκτωβρίου - κατανέμεται στους δήμους με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Πρόκειται για 104.715.474,12 εκ. ευρώ, από τα οποία, όπως ορίζεται στη σχετική απόφαση, θα παρακρατηθούν τα 11.246.800 υπέρ ΤΠΔΚΥ, ΤΕΑΔΚΥ κ.λπ.

Τα αποδιδόμενα προορίζονται για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των δήμων, με προτεραιότητα στις δαπάνες για τη μισθοδοσία του προσωπικού.

Να σημειωθεί ότι, στο παραπάνω ποσό έχουν συνυπολογιστεί και οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και χώρων άθλησης, των κατατασσόμενων σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εργαζομένων σε προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι/Κοινωνική Μέριμνα για ΑμεΑ, του προσωπικού ΤΥΔΚ των κρατικών Περιφερειών που μετατάχθηκαν στους δήμους, του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που μεταφέρθηκε στους δήμους από 1-1-2011 για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων χωρικής αρμοδιότητάς τους, των μεταταχθέντων υπαλλήλων στους δήμους από τους ομίλους ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ καθώς και του μόνιμου προσωπικού στα ΚΕΠ. 
 
 
πηγη:epoli.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *