Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά στα Γιαννιτσά

Για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία συνελήφθη 53χρονος στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 2 μονόκαννα κυνηγετικά όπλα και
- 45 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Συλλήψεις για ναρκωτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα στα Γιαννιτσά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς 24 και 26 ετών, έναν υπήκοο Βουλγαρίας 23 ετών και έναν υπήκοο Γεωργίας 19 ετών.
Άνδρες της αστυνομίας επιχείρησαν να ελέγξουν επιβατικό φορτηγό που οδηγούσε ο 23χρονος, στο οποίο συνεπέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, ωστόσο αυτό συνέχισε να κινείται και οι επιβαίνοντες πέταξαν στον δρόμο τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 15 γραμμάρια κάνναβης.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν. Οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 19χρονου που στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

πηγη:voria.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *