Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ξεφτίλα - Άρθρο του Geo E.

Γράφει ο Geo E.
Ξεφτίλα και πάλι ξεφτίλα.Ούτε ο πιο αισιόδοξος ολυμπιακάκιας δεν περίμενε έναν τόσο εύκολο περίπατο στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.
Η λέξη ξεφτίλα είναι λίγη μπροστά σ'αυτό που αισθάνεται σήμερα ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μετά από την ήττα με 4-0 με κατεβασμένα χέρια από τον άμεσο ανταγωνιστή του (χαχα) στο πρωτάθλημα ολυμπιακό.Ευθύνες πολλές και από παντού.
Όλοι έχουν ευθύνη μετά από μια τέτοια παρωδία.Γιατί για παρωδία μιλάμε.Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που κατέβηκε να αγωνιστεί σε ένα απο τα σημαντικότερα ματς του πρωταθλήματος χωρίς τσαμπουκά(που σαι ρε παμπλο),χωρίς λα λερωθούν οι φανέλες τους,χωρίς προσανατολισμό και τακτική και φυσικά ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ώστε να μπορέσει μετά το 1-0 να παλέψει.Η ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν κάκιστη και φυσικό επακόλουθο ο διασυρμός αυτός ο οποίος θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις.Θέλω να τονίσω κάτι με την ευκαιρία.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα έχουν όλα,δε τους λείπει απολύτως τίποτα,είναι βασιλιάδες.Κάθε 1 του μηνός τα χιλιάρικα που πληρώνονται είναι στις τράπεζες,λεωφορεία,ξενοδοχεία τα πάντα.Άυριο όμως θα γελάνε και θα κάνουν χαβαλέ ξανά γιατί αυτούς δεν τους νοίαζει και πολύ ο πόνος ο δικός μας από'τι φαίνεται.Γιατί ΡΕ παίκτες του ΠΑΟΚ ενώ τα έχετε όλα αντί να σκυλιάζεται στο γήπεδο και να τιμάτε την φανέλα που φοράτε όπως έκανε ο Γιώτης ο Εγκωμίτης όπως έκανε ο Σλάτζαν ο Σπάσιτς,ο Τσιρίλο ή ο Παυλάρας πιο πρόσφατα;ΓΙΑΤΙ;Κάτι πρέπει να αλλάξει.Νοοτροπία λέγεται αυτό;παίκτες;δεν γνωρίζω αλλά δεν είμαι και ο πρώτος υπευθηνος για να δώσω τις κατάλληλες απαντήσεις. 
Άνοιξε το στώμα μας απότομα φέτος,απ'όλους και πρώτα από την δοιήκηση.Και μας το κλεισε το ίδιο απότομα σήμερα η ομάδα του ολυμπιακού.Άρα όλοι πρέπι να ανάλαβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να επέλθουν αλλαγές. Δεν θα μιλήσω για ημίχρονα φάσεις κλπ. Η ομάδα κατένηκε με στόχο να μην δεχτεί γκολ απο το 1ο λεπτό και να χτυπήσει στην κόντρα,φάνηκε εξ αρχής.Αυτή η τακτιή θέλει συγκέντρωση και όχι φόβο.Η ομάδα σήμερα ήταν φοβισμένη και δεν ξέρω το γιατί. Μήπως απέναντι μας έπαιζε ο Μέσι ή ο Ζλάταν;Δεν νομίζω.Η άμυνα τραγική.Ένας Βίτορ δεν φέρνει την άνοιξη.
Η διατησία καλή,τα σπόρια γνωρίζαμε που θα πάνε.Ο Στοχ που περιμέναμε πως σήμερα θα αποδείξει πραγματα εκτός τόπου και χρόνου.Δικαίως αντικαταστάθηκε.Ο Λινο σημερα βρηκε την ημέρα να είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Δικαιούτε να έχει και μια κακή μερα η αληθεια ειναι,ετυχε να ναι σημερα.Δεν εφταιγε μονο αυτός εφταιγε και ο Στοχ που δεν τον βοηθούσε αλλά και η ικανότητα του Κάμπελ ο οποίος έκανε ότι πραγματικά ήθελε και έδεχνε ...Νάνι. Τραγωδία. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την χωνέψουμε.Από αύριο πρέπει να αλλάξουν καταστάσεις και θα αλλάξουν μιας και ο Ιβάν δεν έχει συνηθίσει να χάνει.Στο επανιδείν.

Υ.Γ * Μπράβο Σεκού και Σκονδρα. Υ.Γ ** ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΙ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *