Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Απογοητευμένοι οι κτηνοτρόφοι της Πέλλας

Αγανάκτηση, απογοήτευση και απόγνωση επικρατεί στους κτηνοτρόφους της Αλμωπίας και γενικότερα της Πέλλας. Ο λόγος;

Η καθυστέρηση καταβολής των επιδοτήσεων-δικαιωμάτων (ΟΣΔΕ), λόγω του χαρακτηρισμού βοσκοτόπων ως δασικών εκτάσεων,αλλά και μία σειρά άλλων προβλημάτων. Και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο, που λόγω των οικονομικών δυσχερειών πολλοί νέοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία και γεωργία παραμένοντας στην επαρχία, τέτοιες καταστάσεις σίγουρα λειτουργούν ως τροχοπέδη στα σχέδιά τους.
 
 Για το σκοπό αυτό οι κτηνοτρόφοι της Αλμωπίας αλλά και άλλων περιοχών της Πέλλας,πραγματοποίησαν χθες (09/11) απογευματινές ώρες, συγκέντρωση σε γνωστό καφέ της πόλης της Αριδαίας, προκειμένου καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία και κινήσεις τους, καθ΄όσον οι αρμόδιοι όπως χαρακτηριστικά λένε, τους εμπαίζουν δίνοντας τους μόνο υποσχέσεις. Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας είναι αποφασισμένοι με τη συμμετοχή και άλλων κτηνοτρόφων της χώρας να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
 
πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *