Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η Τζάκρη είχε «πολιτικό θάρρος»

Κείμενο συμπαράστασης από την πρώην υπουργό, Μ. Ξενογιαννακοπούλου.

«Η Θοδώρα Τζάκρη είχε το πολιτικό θάρρος να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας εχθές στη Βουλή», γράφει στη σελίδα της στο Facebook η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην ευρωβουλευτής, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αισθανόμενη την ανάγκη να υπερασπιστεί τη διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτή. 

Συνεχίζει: «Αντίθετα από όλους αυτούς που σήμερα την λοιδορούν, όχι με πολιτικά επιχειρήματα που δεν έχουν, αλλά με σεξιστικά σχόλια επειδή είναι γυναίκα σχετικά με την εμφάνιση και το ντύσιμό της. Ξεχνούν όμως ότι η δραματική περίοδος που διανύουμε απαιτεί καθαρές πολιτικές θέσεις ,και όσοι διαφωνούν πραγματικά, και όχι προσχηματικά και επικοινωνιακά, με την πολιτική της συγκυβέρνησης οφείλουν να το αποδεικνύουν έμπρακτα. Η χθεσινή συζήτηση και ψηφοφορία ήταν και σε αυτό χρήσιμη, γιατί ξεκαθάρισε την εικόνα.»


Πηγή: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *