Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αποζημιώνουν ακριβά την ΕΡΤ με 21 εκατ. ευρώ -Γιατί έκλεισε τελικά;

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η επείγουσα απόφαση την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και με την οποία εγκρίνεται η καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Η απόφαση υπεγράφη στις 7 Νοεμβρίου, την ημέρα που η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, για να απομακρύνουν τους απολυμένους -καταληψίες. Ωστόσο, στην απόφαση δεν διευκρινίζεται ποιοι θα λάβουν αποζημίωση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο στη Διαύγεια «Εγκρίνεται η δαπάνη του ποσού των 21.843.616,67 ευρώ που καταβλήθηκε μέσω των τραπεζών ή πιστωτικών ιδρυμάτων για την καταβολή αποζημίωσης στους υπαλλήλους της πρώην ΕΡΤ Α.Ε, λόγω κατάργησής της. Δίνεται εντολή έκδοσης συμψηφιστικού χρηματικού εντάλματος με το ανωτέρω ποσό στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος και επί του Γραφείου Συμψηφισμών, οικ.έτους 2013, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του υπουργείου Οικονομικών του ειδικού φορέα 200-ΚΑΕ 2799 για την τακτοποίηση της δαπάνης αυτής».

Διαβάστε την απόφαση ΕΔΩ



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *