Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας στο Δυτικό Πέλλας (pics)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Δυτικό Πέλλας στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος " Ανάδειξη του φυσικού



περιβάλλοντος και της πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς των περιοχών παρέμβασης του Leader" η δεύτερη σε σειρά εκδήλωση με θέμα την έκθεση φωτογραφιών από 15 χωριά του Νομού Πέλλας.
Ο κόσμος που με την παρουσία του τίμησε τους οργανωτές της Αναπτυξιακής και Πολιτιστικής Συνεργασίας Νομού Πέλλας "Το Πάικο" έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς το εκθεσιακό υλικό αλλά και την ομιλία του κύριου Απόστολου Ασλανίδη.
Μεταξύ άλλων παρεβρέθηκαν οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών συλλόγων: Δυτικού, Αγρασυκιάς, Ραχώνας, Αθύρων, Νέας Πέλλας, Πέλλας, Μελισσίου, Αμπελιών, Ριζαρίου, Πλατάνης, Φλαμουριάς, Μεσημερίου, Αγίου Λουκά, Ακρολίμνης και Εσωβάλτων, ο κύριος Στάθης Καστερίδης, ο κύριος Κυριάκος Χαριτίδης, η πρώην Βουλευτής Νομού Πέλλας κυρία Πόπη Φουντουκίδου με τον σύζυγό της, ο κύριος Γιώγος Ξανθόπουλος, ο κύριος Παπαλαζάρου Ιωάννης και πολλοί άλλοι....









Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Χριστίνα Κωστογλίδου-Παπαδοπούλου



Ο ομιλιτής κ. Απόστολος Ασλανίδης




πηγη:logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *