Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Το non paper που "καίει" τον Άδωνι Γεωργιάδη

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί ένα non paper του υπουργείου Υγείας, στο οποίο φαίνεται καθαρά το άγχος του υπουργού να μην περάσει στη Βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό διότι σύμφωνα με το έγγραφο κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν οι πολυεθνικές του φαρμάκου πολλά δισεκατομύρια ευρώ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μετατραπεί στον καλύτερο dealer των συμφερόντων των πολυεθνικών, καθώς όπως φαίνεται και στο δημοσίευμα του HOT DOC, τα «δωράκια» του προς τις μεγάλες πολυεθνικές είναι ουκ ολίγα.
Απο τη Πέμπτη 5/12/2013 που κυκλοφορεί το περιοδικό,ο Άδωνις Γεωργιάδης,δεν έχει δώσει καμία επίσημη διάψευση στα δημοσιεύματα του περιοδικού,με κάποια αναλυτική ανακοίνωση.
Οι μόνες τους διαψεύσεις,περιορίζονται σε post του,στο Twitter και σε απειλές πως θα καταθέσει μηνύσεις,αύριο Δευτέρα 9/12 τόσο στο Hot Doc,όσο και σε κάποιους χρήστες των social media...που τόλμησαν να αναδημοσιεύσουν το εξώφυλλο και το περιεχόμενο του περιοδικού!!!
πηγή:koutipandoras.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *