Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Xρηματισμός ποδοσφαιριστή μπροστά στην κάμερα! (vid)

Συγκλονίζεται η Βρετανία από τις νέες αποκαλύψεις για στημένους ποδοσφαιριστές που έπαιρναν χρήματα για να δέχονται κάρτες! Ενας από αυτούς πέρασε και από την Ξάνθη.

Η Sun που κυκλοφορεί έχει τις αποκαλύψεις ενώ ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το βίντεο. Ο πρώην αμυντικός της Πόρτσμουθ Σαμ Σόντζε εξηγεί ότι μπορεί να κανονίσει να βγει κίτρινη κάρτα σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντάλλαγμα δεκάδες χιλιάδες λίρες.Μάλιστα εισπράττει μπροστά στην κάμερα 12.500 λίρες για να μεσολαβήσει για να κανονίσει ώστε κάποιος ποδοσφαιριστής να πάρει κάρτα...

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Εθνική Νιγηρίας, αλλά και για πέντε μέρες το καλοκαίρι του 2010 είχε συμφωνήσει με την Ξάνθη, αποκαλύπτει πως είχε χτυπήσει έναν ποδοσφαιριστή για να αποβληθεί έναντι περισσοτέρων από 80.000 ευρώ. 

Επίσης στο ίδιο βίντεο ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο Κρίστιαν Μοντάνο της Ολνταμ εξηγεί τις προσπάθειες που έκανε για να αποβληθεί σε αγώνα με την Γουλβς προκειμένου να πάρει χρήματα. «Από το πρώτο λεπτό έριχνα κόσμο κάτω...»

Hδη η αστυνομία παρέλαβε όλο το υλικό και ξεκίνησε έρευνα...

Δείτε το video:





πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *