Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Για γέλια ή για κλάματα; Σαμαράς: O προϋπολογισμός του 2014 θα φέρει την επανάσταση

Ιστορική μέρα, χαρακτήρισε την ψήφιση απόψε του προϋπολογισμού του 2014, τονίζοντας ότι θα φέρει την αληθινή επανάσταση σε αντίθεσή με την επανάσταση του ψέματος που όπως είπε προκήρυξε απόψε ο Αλεξης Τσίπρας.
Πάτε να λύσετε τα προβλήματα του τόπου με το κατοχικό δάνειο με τους συντρόφους σας του Die Linke που δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για το κατοχικό δάνειο ανέφερε και απευθυνόμενος προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε «κοροιδευετε μόνο τους άλλους κ.Τσίπρα ή τα πιστεύετε γιατί αν τα πιστεύετε είναι κάτι χειρότερο.Είναι πολιτικές παραισθήσεις».

Αναφερόμενος στις ανατροπές που εμπεριέχει ο Προυπολογισμός, πρόταξε την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος ότι δηλαδή για πρώτη φορά η χώρα δεν θα χρειαστεί δανεικά για να βγάλει τη χρονιά.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην εξάλειψη του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο, με την οποία όπως είπε, πέρα απο το νοικοκύρεμα διορθώνονται και θεμελιώδεις μακροχρόνιες ανισορροπίες.

Επανάσταση, χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός, την πραγματοποίηση των περσινών στόχων του προυπολογισμού, αλλά και την υπέρβαση των στόχων του προυπολογισμού για πρώτη φορά όπως είπε, από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια.

Ως την πιο κρίσιμη ανατροπή, χαρακτήρισε την ανάκαμψη.

«Όλοι προεξοφλούν ότι το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης. Και αυτό δεν θα γίνει με δανεικά, ελλείμματα, αλλά με εξυγίανση»

Ο Α. Σαμαράς, είπε ότι αυτές είναι αληθινές επαναστάσεις, μια συνολική επιτυχία της κυβέρνησης και κυρίως του οικονομικού της επιτελείου.

Οι δικές μας επαναστάσεις πιάνουν τόπο βγάζουν τον τόπο από το κατήφορο της υπερχρέωσης τον βάζουν στον δρόμο της ανάκαμψης σημειωσε.

Εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για λαϊκιστές που πυροδοτούν την κοινωνική έκρηξη.

Η κοινωνία όμως δεν σας ακούει. Τριάντα ήταν απόψε εκεί έξω ανέφερε

Τη λέξη ανάπτυξη η αντιπολίτευση την έχει στρεβλά στο λεξιλόγιο της συμπλήρωσε κατηγορώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι της προκαλούν εκνευρισμό οι επιτυχίες που σημειώνει η χώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχτηκε ότι η κοινωνία έχει κουραστεί, αλλά όπως είπε το κλίμα αλλάζει.

Θα ειναι χειροπιαστό το πρωτογενές πλεονασμα. θα τα καταφερουμε γιατί έχουμε περάσει άλλα πιο δύσκολα. Και ας έχουμε μια αντιπολίτευση που ευχεται και προσεύχεται να μην υπάρξει λύση.

Απευθύνοντας έκκληση στους βουλευτές να ψηφίσουν τον Προυπολογισμό, τούς κάλεσε να κάνουν την υπέρβαση.

Σας καλώ να σηκωσουμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Να πάμε πέρα από την Επανάσταση και να πετύχουμε την αληθινή ανάσταση της Πατρίδας μας.


πηγή:ertopen.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *