Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

10 χρόνια Εδεσσαϊκό Καρναβάλι

Στη τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του “ Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού 2014” 

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 με το παιδικό πάρτυ της οργανωτικής επιτροπής στο κλειστό γυμναστήριο, συνεχίζεται την ίδια μέρα με το πάρτυ της Οργανωτικής Επιτροπής Καρναβαλιού στο Noiz Club. 

Επιχειρηματίες της πόλης διοργανώνουν συναυλίες όπως την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο café-bar Vento με τους Mimu up 2. 

Την Τέταρτη 26 Φεβρουαρίου συναυλία με τον Κωστα Μπίγαλη στο Funky bar.

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου συναυλία στο café-bar Duomo με το συγκρότημα No Name Band. 

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το απόγευμα οι τυμπανιστές, μαζορέτες και τα αφρικάνικα κρουστά ξεσηκώνουν το κέντρο της πόλης. 
Ακολουθεί συναυλία με τον Διογένη Δασκάλου και τους Monie & Monie Conniente στο Funky bar. 

Η κορύφωση όλων των εκδηλώσεων το Σάββατο 1 Μαρτίου και ώρα 18.00 με την μεγάλη Παρέλαση των δεκάδων αρμάτων και των χιλιάδων καρναβαλιστών. 

Τέλος την Κυριακή 2 Μαρτίου ακόλουθεί το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με πυροτεχνήματα. 

Η συμμετοχή και οι δηλώσεις των γκρούπ από Επιχειρήσεις, Συλλόγους, Σχολεία και Φορείς ξεπερνάνε κάθε προσδοκία και αναμένεται στα 10χρονα ο αριθμός των καρναβαλιστών να υπερβεί κατά πολύ την περσινή συμμετοχή.

Να υπενθυμίσουμε ότι το γραφείο της οργανωτικής επιτροπής λειτουργεί στη πλατεία Τημενιδών με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, πληροφόρηση και προβολή όλων των εκδηλώσεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *