Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

2000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τους δράστες μαζικής δηλητηρίασης σκύλων στη Βέροια

Στα πρότυπα εποχών "φαρ ουέστ" ή της Ελλάδας του 21ου αιώνα, κινείται ο σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας και μη έχοντας, προφανώς, άλλο τρόπο, "επικήρυξε" με 2.000 ευρώ δράστες μαζικής δηλητηρίασης με φόλες σκύλων, αδέσποτων και μη, στο χωριό Τριπόταμος Βέροιας.


Δείτε την σχετική ανακοίνωση:



ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ, ΦΟΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 12 ΣΚΥΛΙΑ ΝΕΚΡΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΜΕ 2.000 ΕΥΡΩ

Είναι γνωστό ότι ο Τριπόταμος, όπως και πολλές άλλες περιοχές του δήμου Βέροιας, είναι αφιλόξενος τόπος για τα αδέσποτα.

Πριν λίγες μέρες οι κατά συρροή δολοφόνοι γέμισαν με φόλες την πλατεία Τριποτάμου, δίπλα ακριβώς από την παιδική χαρά.

Αποτέλεσμα, 3 σκυλάκια δεσποζόμενα, 8 αδέσποτα και 1 κουταβάκι, πέθαναν άγρια και βασανιστικά. Κάποιοι γονείς που τα παιδιά τους παίζουν καθημερινά στο σημείο ανησύχησαν σοβαρά.

Δυστυχώς, αν και το έγκλημα είχε προαναγγελθεί, οι πολίτες είναι απλώς θεατές σε αυτά τα περιστατικά και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά. Όσο ο νόμος της σιωπής και της συγκάλυψης βασιλεύει, οι ένοχοι και οι υπαίτιοι την γλιτώνουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το εγκληματικό τους έργο.

Αλλά και η γνωστή για τις φόλες περιοχή της Ελιάς δεν έμεινε πίσω, 3 σκυλιά πάλι βρέθηκαν δηλητηριασμένα, ο αριθμός των φολιασμένων ζώων ξεπέρασε τα 30 μόνο το τελευταίο εξάμηνο.

Οι ευθύνες του δήμου, που είναι ηχηρά απών από οποιαδήποτε διαχείριση των αδέσποτων και ενημέρωση των πολιτών, είναι τεράστιες. Ζώα αφημένα στη προδιαγεγραμμένη μοίρα τους. Ντροπή για τη πόλη μας.

Επικηρύσσουμε τους δράστες του εγκλήματος στον Τριπόταμο με 2.000 ευρώ, που θα δοθούν σε όποιον δώσει σαφείς πληροφορίες (τηλ. 6932726576)

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός που κακοποιεί βάναυσα ένα ζώο, που μπορεί να το βλέπει να τυραννιέται και να υποφέρει, ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ και για την ανθρώπινη ζωή.

«Όσο οι άνθρωποι σφαγιάζουν τα ζώα, θα σκοτώνονται και μεταξύ τους… πράγματι αυτός που σπέρνει το σπόρο του φόνου και του πόνου δεν μπορεί να θερίσει χαρά και αγάπη» Πυθαγόρας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ «Ζ.Ω.Η.»


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *