Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μιχαλολιάκος: Αρχηγός παραμένω εγώ!

Μιχαλολιάκος: Αρχηγός παραμένω εγώ!Σαφές μήνυμα – προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση πως ακόμη και μέσα από τη φυλακή εκείνος παραμένει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Πολλά έχουν ακουστεί τελευταία για τις σχέσεις του Ηλία Κασιδιάρη με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τα σχέδια που φέρεται να κάνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για το δήμο της Αθήνας.

Εκτός από το μήνυμα που έστειλε ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, έφτιαξε και λίστα με εκείνους που θεωρεί... "συναγωνιστές" του.

Η λίστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καταρτίστηκε με... αλφαβητική σειρά και πρώτο πρώτο είναι το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη. Ακολουθούν ο σύντροφος της κόρης του, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και οι Ηλίας Παναγιώταρος, Μιχ. Τσακίρης και Ν. Χρυσομάλλης.

Απουσιάσει όμως το όνομα της συζύγου του, Ελένης Ζαρούλια και του συγκρατούμενού του Χρήστου Παππά και των επίσης προφυλακισμένων στον Κορυδαλλό Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου.



πηγή: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *