Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ίσως το πιο συγκινητικό βίντεο - Η στιγμή του "ευχαριστώ" σ' εκείνον που τους έσωσε τη ζωή

Είναι ίσως το συγκινητικότερο βίντεο που προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. Είναι η στιγμή που ο Sir Nicholas Winton, συναντά, δίχως να το γνωρίζει, έπειτα από πολλές δεκαετίες μερικές δεκάδες ανθρώπων τους οποίους κάποτε έσωσε από τα δόντια των Ναζί.

Ο Winton είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε την απόδραση και διάσωση 669 παιδιών, εβραϊκής καταγωγής τα οποία προορίζονταν για στρατόπεδα συγκέντρωσης, από την Τσεχοσλοβακία, στην Μεγάλη Βρετανία.

Καλεσμένος σε εκπομπή του BBC το 1988, δεν γνωρίζει ότι δίπλα του κάθονται μερικοί από εκείνους, τους οποίους έσωσε από το θάνατο, πριν από περισσότερα από 40 χρόνια.

Δείτε την αντίδρασή του, όταν άπαντες σηκώνονται για να τον ευχαριστήσουν:





πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *