Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Διαλέξτε την πιο ποθητή για να βγείτε ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου..

Ξυπνάς ένα πρωί και ανακαλύπτεις πως φτάσαμε στον Φλεβάρη, 1η σκέψη: Πως περνάει έτσι ο καιρός, στην 2η: Θυμάσαι τον θείο σου τον Μπαμπή που γιορτάζει στις δέκα του μήνα, και κάπου εκεί έρχεται η 3η: Που θυμάσαι ότι είναι και η γιορτή των ερωτευμένων στις 14... 

Οι σκέψεις από εκεί και πέρα παίρνουν την κατηφόρα, θυμάσαι τις πρώην σου, τα δωράκια τους, τα όνειρα που έκανες για αυτή την ημέρα. Κάπου εδώ συνειδητοποιείς ότι πότε δεν πέρασες με μία γυναίκα «φαντασίωση» την ημέρα αυτή. Έτσι λοιπόν εμείς... για εσένα που θα περάσεις μόνος, αυτή την -γεμάτη έρωτα- ημέρα, σου βρήκαμε τις πιο ποθητές γυναίκες για να κάνουν παρέα στην σκέψη σου. Διάλεξε όποια θέλεις και βγες ένα φανταστικό ραντεβού.

1.Penelope Cruz
Για πολλούς αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση, λίγο η ομορφιά της, λίγο το βλέμμα της, και πάρα πολύ η Ισπανική της φυσιογνωμία. Για ένα όμορφο, και ταυτόχρονα γεμάτο εκπλήξεις βράδυ, είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε επίσης να την αφήσετε να σας μιλάει την μητρική της, για να απογειωθεί το ραντεβού σας.
Stills from ‘Broken Embraces’

2.Monica Belluci 
Το όνομα είναι συνώνυμο της ομορφιάς για πολλά χρόνια, είναι φαντασίωση για πολλούς άντρες, καθώς στην αναφορά για μια Sexy γυναίκα, το όνομα της παίζει πολύ. Μπορεί οι εμφανίσεις της να μην είναι συχνές, αλλά δεν παύει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Έχει υπάρξει φαντασίωση πολλών ανδρών, πόσο μάλλον για μια ημέρα αφιερωμένη στον έρωτα.
monica bellucci

3.Jessica Alba
Η γλυκιά και ταυτόχρονα Sexy φυσιογνωμία της, θα ήταν το ιδανικό για μια τέτοια ημέρα. Μπορεί με το χαμόγελο της να σε κερδίσει, και το κορμί της να σε μαγέψει, και ενώ είναι μανούλα δυο παιδιών, δεν μας απαγορεύει κανείς, να βγούμε ένα ραντεβού μαζί της για να γιορτάσουμε τον έρωτα.Jessica Alba is the new face of Campari

4.Angelina Jolie
Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορείς να επιλέξεις αυτό το κορίτσι. Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο, η ομορφιά της δεν περιγράφεται, η εικόνα και το όνομα της πουλάνε πολύ τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να δείχνουν το ιδανικό ζευγάρι με τον Brad Pit αλλά μην απελπίζεσαι, ποτέ δεν ξέρεις.
angelina jolia sta 84th Annual Academy Awards – Oscar Red Carpet Arrivals

5.Mila Kunis
Αν και νέα στον χώρο της υποκριτικής αξίζει σίγουρα να βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Από το λίγο που την έχουμε δει, έχουμε καταλάβει πως στο μέλλον έχει να δώσει πολλά. Η υποκριτικές της ικανότητες δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου, γιατί αυτή την μέρα δεν θέλουμε καθόλου να υποκριθεί.
Mila Kunis

6.Charlize Theron
Η ξανθιά καλλονή βρίσκεται για χρόνια στην πρώτη γραμμή. Η γοητεία, και η ομορφιά της, είναι κάτι που γενικότερα υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό πάνω της. Όποιες και αν ήταν οι αλλαγές στην εμφάνιση της, παρέμενε πάντα ένα Sexy είδωλο που μπορούσε με ένα βλέμμα της να σε μαγέψει. Οπότε είναι μια επιλογή που σίγουρα, δεν θα μετανιώσεις για αυτή την ημέρα. 
charlize theron

7.Natalie Portman
Μπορεί να μην έχει το σεξαπίλ που έχουν οι προηγούμενες, αλλά έχει αυτό το κάτι, που μας κάνει να θέλουμε να βγούμε ένα ραντεβού μαζί της. Για μια πιο ρομαντική version, αυτής, της γεμάτης έρωτα ημέρα, είναι η ιδανική επιλογή.
Natalie Portman





πηγή:peoplegreece.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *