Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 5/7 τα Ζώδια!

Πρόοδο ονομάζουμε την ικανότητα του ανθρώπου να λύνει τα προβλήματά του με απλότητα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει χρέη διαιτητού για να κατευνάσεις τα πνεύματα ανάμεσα στους φίλους σου που έχουν κάποιες διαφωνίες ή σε κάποια άλλα άτομα του περιβάλλοντός σου.
Έρωτας: Χρειάζεται να δείξεις μια πιο ρομαντική πλευρά για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και την ισοπέδωση της σχέσης. Ένας Ζυγός μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις την ρεβάνς. Πρόσεξε όμως γιατί συναισθηματικές ευαισθησίες μπορεί να σε γυρίσουν πίσω στην αφετηρία, σε μια άνιση κατάσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάθεση να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε άλλους. Θέλεις να σε επιλέξουν άτομα που μπορεί να μην αναγνωρίζουν την αξία σου ακόμα. Νιώθεις ότι παραδίνεσαι σε κάποιους συνεργάτες, πράγμα που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι αδικείσαι. Σίγουρα είναι μια αυταπάτη που θα ξεπεράσεις σύντομα και σε αυτό θα σε βοηθήσει η συζήτηση με άτομα που έχουν κοινές επαγγελματικές ασχολίες με εσένα.




Γενικά: Χρειάζεται να φέρεις εις πέρας πολύπλοκες εργασίες και προσπαθείς να μην χάσεις επαφή με κανένα από τους ανθρώπους που συσχετίζεσαι, πράγμα δύσκολο, γιατί δε θέλεις να χαλάσεις χατίρι σε κανέναν. Είναι πάντως και κατάλληλη στιγμή να φροντίσεις το σώμα σου.
Έρωτας: Υπάρχουν πολλά στάδια που περνάει μια σχέση. Ένα από αυτά είναι να κατορθώσεις με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τη σχέση σου σε μια κατάσταση χωρίς αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ολοκληρώσεις ταυτόχρονα πολλές δουλειές και μπορεί να έχεις αγχωθεί. Αν ξεκινάς κάτι καινούργιο χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις και να μην εναντιώνεσαι για να επιτύχεις τους στόχους σου.




Γενικά: Θα περάσεις όμορφα σήμερα γιατί νιώθεις ότι απελευθερώνεσαι από τις εντάσεις και από τα αδιέξοδα. Δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανένα και έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.
Έρωτας: Αφέσου και μην σκέφτεσαι το καθετί. Όταν το μυαλό σου δεν σε παιδεύει, περνάς ωραία και αφήνεις τους άλλους να αισθάνονται όμορφα μαζί σου. Δε χρειάζεται συνεχώς να μιλάς ή να κάνεις κήρυγμα. Χαλάρωσε και διασκέδασε. Ένας Ζυγός μπορεί σήμερα να έρθει πιο κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιτέλους ο τρόπος που δουλεύεις και διεκπεραιώνεις ζητήματα αποδίδει και αισθάνεσαι καλά γι' αυτό. Δεν αποκλείονται και κάποιες απολαβές, οι οποίες θα σου φτιάξουν το κέφι. Η τέχνη και η καλαισθησία μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμά σου και να σε συντροφεύουν σε δύσκολες στιγμές.




Γενικά: Βγαίνεις έξω από το καβούκι σου και επειδή δεν θέλεις δεσμεύσεις, που φοβάσαι μη γίνουν εξαρτήσεις, επιδιώκεις πιο ελεύθερες συναναστροφές. Η ενασχόληση με το σπίτι και γενικά με την διακόσμησή του θα σε βοηθήσει να ομορφύνεις τον χώρο και το περιβάλλον σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες αλλά προσπαθείς να τις δείξεις με ένα πιο πολιτισμένο και διπλωματικό τρόπο, χωρίς να πυροδοτήσεις την ατμόσφαιρα, όπως άλλες φορές. Μια ξαφνική γνωριμία προερχόμενη από το κοντινό σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον κλοιό της εξάρτησης από ένα πρόσωπο με το οποίο δεν τα πας καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ακολουθήσεις περισσότερο την πεπατημένη παρά να βρεθείς σε δρόμο μοναχικό και ανεξάρτητο. Διακρίνεις καθαρά ότι δεν μπορείς να πας κόντρα στο σύνολο και να αποσπαστείς από αυτό. Το συνεργατικό πνεύμα και η άμιλλα είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.




Γενικά: Έχεις διάθεση για επικοινωνία και για νέες γνωριμίες τις οποίες μπορεί να κάνεις σε κάποιο ταξίδι. Ένας Ζυγός μπορεί να σου παράσχει γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις καινοτόμες ιδέες.
Έρωτας: Έχεις υποστηρικτές σε μια διαμάχη που έχεις με έναν Σκορπιό και μέσα από αυτό νιώθεις ότι επιτέλους δικαιώνεσαι. Ένας Κριός θα εμφανιστεί από το εξωτερικό ξαφνικά και απροσδόκητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου ανέλιξη μερικές φορές δεν εξαρτάται από τους άλλους, αλλά από την εξυπνάδα που μπορεί να δείχνεις στο χειρισμό των υποθέσεων. Και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να υπογράψεις συμβόλαια ή για μια δουλειά, ακόμα και για την αγορά ενός αυτοκινήτου.




Γενικά: Επιζητείς την επικοινωνία χρησιμοποιώντας έναν τρόπο αρκετά εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο. Πιθανόν να ξαφνιάσεις τους γύρω σου γιατί θα τους προτείνεις ενέργειες και εναλλακτικές θεραπείες του σώματος, που τις εφαρμόζεις κι εσύ ο ίδιος.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Κριό θα γίνει ξαφνικά πολύ έντονη. Δε θέλεις να κρατάς πλέον τα προσχήματα και τις αποστάσεις. Από την άλλη αν έχεις κάτι που σε καίει και θέλεις να το εξομολογηθείς σε κάποιον, μπορείς να το κάνεις για να μην σε βασανίζει πια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πιθανότητα να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα δεν είναι μεγάλη. Αυτό που αλλάζει είναι οι επιθυμίες σου, οι οποίες δεν είναι πια τόσο υλικές. Κατευθύνονται περισσότερο στην αγορά ενός βιβλίου ή κάποιου αντικειμένου που εξελίσσει ψυχικά.




Γενικά: Μαζεύεις πολύ καλό και χρήσιμο κόσμο γύρω σου και μπορεί κάποιος από αυτούς να σου δώσει μια πληροφορία αξιόλογη. Κυρίως αν θέλεις να ασχοληθείς με την τέχνη και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά ή τον καλλωπισμό, μπορείς να διασταυρώσεις διάφορες πληροφορίες για να διαλέξεις για σένα το καλύτερο.
Έρωτας: Εξελίσσεις καταστάσεις καθώς πετυχαίνεις να εκφράσεις τις απόψεις σου, χωρίς να πληγώσεις και από την άλλη πλευρά, ακούς με ανοικτά αυτιά αυτά που θέλει να σου πει ο άλλος. Σήμερα θα τα καταφέρεις και τα δυο και αυτό θα σου δημιουργήσει εσωτερική γαλήνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις εύνοια είτε από γυναίκες είτε γενικά από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Σίγουρα θα βρεθείς στο σωστό μέρος, την σωστή στιγμή, με τους κατάλληλους ανθρώπους.




Γενικά: Έχεις αναλάβει χρέη διαιτητού για να βοηθήσεις είτε φίλους σου που έχουν κάποιες διαφωνίες είτε μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο που ζεις εσύ, αν είσαι εκείνος που θα παίξει το ρόλο κατευναστή.
Έρωτας: Σήμερα τα πράγματα απλοποιούνται για σένα και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να ανακατεύεσαι σε δύσκολες καταστάσεις. Πιθανόν να βγεις με φίλους και να περάσεις όμορφα. Ένας νεώτερος Κριός μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και πιθανόν να ταιριάξεις αμέσως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μοιράζεις οτιδήποτε έχεις με στόχο να έρθεις κοντά με συνεργάτες και να μην απομακρύνεσαι από αυτούς. Αυτό σε βοηθάει στο να έχετε στόχους από κοινού. Η συνεργασία με τον Υδροχόο δεν είναι εύκολη αλλά θα σε βάλει σε νέους στόχους.




Γενικά: Περνάς καλά γιατί κάνεις πράγματα δημιουργικά και πάνω από όλα με κέφι και χαρά. Η διασκέδαση είναι για σένα η συζήτηση με φίλους και η σκέψη των εξορμήσεων. Αν σε ενοχλεί ένα άτομο από την οικογένεια, δημιουργώντας σου ενοχές θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και λίγο το χιούμορ για να αποφύγεις τον τσακωμό.
Έρωτας: Θα είσαι η χαρά και το επίκεντρο της παρέας, γι' αυτό θα περάσεις όμορφα με έναν Ζυγό ή κάποιον Υδροχόο. Επειδή έχεις την ευχέρεια να δείξεις στο κοντινό σου πρόσωπο την καλή σου πλευρά θα τονώσεις το επίπεδο της σχέσης σου. Ένας Καρκίνος μπορεί να ζητάει περισσότερη κατανόηση από εσένα. Προσπάθησε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία να αντιμετωπίσεις τις αρνήσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις τη διάθεση να μοιράζεσαι από κοινού εμπειρίες και αυτό θα σε βοηθήσει στους προσωπικούς σου στόχους, που τις περισσότερες φορές είναι μεγαλεπήβολοι και χρειάζονται συνεργάτες για βοήθεια.




Γενικά: Έχεις κατεβάσει τους τόνους, παρόλο που υπάρχει πίεση να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα τελειώσεις όλα γρήγορα και χωρίς εμπόδια. Αν μεταχειρίζεσαι την διπλωματία θα δεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Το άγχος που σου έχει δημιουργηθεί για θέματα της εμφάνισής σου μπορεί να είναι υπερβολικό.
Έρωτας: Έχεις εντοπίσει έναν Ζυγό που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν έχεις βρει τον τρόπο για να επικοινωνήσετε όπως το θέλεις. Ο λόγος είναι ότι περιορίζεσαι και έτσι το άλλο πρόσωπο μπορεί να φοβάται να σε πλησιάσει. Αν είσαι σε σχέση κράτησε όσο μπορείς ισορροπίες για να μην υπάρχουν εκνευρισμοί και φασαρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι καλό να μπορείς να συνεργάζεσαι ακόμα και με άτομα που δεν σε εμπνέουν καθόλου, γιατί κάτι από αυτά μπορείς να πάρεις, χωρίς να το καταλάβεις. Πιστεύεις ότι κάπου αδικείσαι, γι' αυτό απόφευγε να το σκέφτεσαι για να μη γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία




Γενικά: Κάνεις πολλά σχέδια για να ξεφύγεις για λίγες ημέρες και να περάσεις καλά με φίλους ή με άτομα που εμπιστεύεσαι. Η διαφορετικότητά σου σε κάνει να απέχεις από πολλές συνηθισμένες παρέες και να διαλέγεις άτομα που έχουν ξεχωριστή προσωπικότητα.
Έρωτας: Ένας Καρκίνος σου δίνει το συναίσθημα που έχεις ανάγκη για να νιώσεις καλά αλλά συγχρόνως θέλει να αφήσεις κατά κάποιο τρόπο την αυτονομία σου καθώς του φαίνεσαι πολύ ανεξάρτητος/η και αυτό τον ενοχλεί πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι να αποδεχτείς μια πρόταση συνεργασίας που προέρχεται από το εξωτερικό αλλά η δραστηριότητά σου θα περιοριστεί στο χώρο σου. Όσο ανεβάζεις σε ποιότητα την επικοινωνία σου, τόσο θα έρχονται κοντά σου άτομα που θα σε συμφέρουν και με τον τρόπο τους θα συνταιριάζουν μαζί σου.





Γενικά: Έχεις κάποιες εντάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να κατευνάσεις και ο λόγος είναι ότι υπάρχει μεγάλη πίεση να υποκύψεις σε πολλά αιτήματα. Ενώ εσύ θέλεις να είσαι ο εαυτός σου, κάπου νιώθεις ότι δεν μπορείς, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται και στηρίζονται πάνω σου.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει γκρίνια με το άτομο που είστε μαζί γιατί σου ζητάει χρόνο και πιθανόν εσύ να μην έχεις να αφιερώσεις. Βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλά πυρά και ενώ νιώθεις δύναμη, κάπου την χάνεις από λάθος χρήση. Ένας Λέοντας και κάποιος Ζυγός έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι για να φτάσεις στο τελικό κέρδος πρέπει να περάσεις από πολλούς μεσάζοντες και αυτό τελικά δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να έχεις απολαβές. Για να μην χάσεις την δουλειά προτιμάς να μοιράζεσαι παρά να βρίσκεσαι στην απ' έξω. Αυτό είναι τελικά μια έξυπνη τακτική αλλά όχι και πολύ κερδοφόρα, προς το παρόν.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *