Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Οι Paradise Lost στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Paradise Lost. 25 χρόνια, 13 δίσκοι, εκατοντάδες shows.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στους Βρετανούς. Λίγες είναι οι περιπτώσεις συγκροτημάτων που χαίρουν καθολικής εκτίμησης στον extreme μουσικό ήχο και οι Paradise Lost συγκαταλέγονται σε αυτές. Για περισσότερα από 25 χρόνια το όνομα του συγκροτήματος συνοδεύει ποιοτικές κυκλοφορίες και δίσκους που όρισαν metal ιδιώματα.

Από την Αγία Τριάδα του ατμοσφαιρικού doom-death: Gothic/Icon/Draconian Times τις ηλεκτρονικές gothic δημιουργίες “One Second” & “Ηost” μέχρι τη μεγάλη επιστροφή στις μουσικές ρίζες της μπάντας που ξεκίνησε από τον ομώνυμο δίσκο και ολοκληρώθηκε στον τελευταίο studio album τoυ γκρουπ Tragic Idol οι δίσκοι των Paradise Lost χαιρετίστηκαν από κοινό και κριτικούς σαν αριστουργήματα.

Οι μελαγχολικές σπαραξικάρδιες μελωδίες του Greg Mackintosh μαζί με την χαρακτηριστική φωνή του Nick Holmes αποτελούν το σήμα κατατεθέν της μπάντας από το Halifax. Σκοτεινή ατμόσφαιρα που καθηλώνει, τραχύτητα, εμπνευσμένα riffs υποστηριζόμενα από τα αριστοτεχνικά ρυθμικά μέρη των Edmodson (μπάσο) και Erlandsson (drums) αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία των Paradise Lost που δεν σταματούν να εξελίσσονται και να συγκλονίζουν σε κάθε τους δισκογραφική προσπάθεια.

Με την προσθήκη του Andrian Endrlandson (με βαριά προϋπηρεσία σε Haunted, At The Gates, Brujeria) στα drums οι Lost βρήκαν ένα εξαιρετικά συμπαγές line up περιοδεύοντας ασταμάτητα συνεχίζοντας την απαρέγκλιτη πορεία τους προς την επιτυχία ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό fan. Η περιοδεία τους θα κάνει 2 στάσεις και στη χώρα μας όπου το φανατικό κοινό τους θα μπορέσει να τους απολαύσει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1 στην Αθήνα και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου
Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3232132

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 20€.
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 23€.
Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *