Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ που φόρεσε... τα στρατιωτικά για να τρολάρει την επιστράτευση!

Ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ που φόρεσε... τα στρατιωτικά για να τρολάρει την επιστράτευση!«ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ευπειθώς αναφέρω... Είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει!!!». Με αυτές τις λέξεις και επιστρατεύοντας το χιούμορ και την ειρωνεία, απαντά ένας εκ των εργαζομένων της ΔΕΗ, στην επιστράτευση που δρομολόγησε η κυβέρνηση, που φόρεσε τη στολή του εφέδρου ανθυπολοχαγού, πόζαρε και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook.

Ο λόγος για τον Θανάση Μάστορα, τον γ.γ. του Σπάρτακου, ο οποίος, λίγο μετά από ανακοίνωση της κυβερνητικής απόφασης, ανέβασε τη φωτογραφία του στο Facebook με την παρακάτω ανάρτηση:

«Έφεδρος Ανθ/λγος ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ευπειθώς αναφέρω... Είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει!!! Ααα και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστόλων, παρ'όλο που η στολή... δεν με χωράει. Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και όντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ ' το μπαούλο!!!».





πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *