Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ialmopia Bet: Τα 2 τελευταία εισητήρια

To πρόγραμμα του Μουντιάλ σήμερα συνεχίζεται με 2 μάχες Ευρωπαίων με Αμερικάνων,Αργεντινή-Βέλγιο και Ολλανδία-Κοστα ρίκα.

Στα χθεσινά καταφέραμε παιρνόντας τη δυάδα με τις προκρίσεις Γερμανών και Βραζιλιάνων να παραμείνουμε στα λεφτά μας,χάνοντας το 1-2 σκορ και το g/g των Γάλλων καθώς ο Μπενζεμά φάνηκε πολύ εγωιστής σε αρκετές φάσεις.


Οι Αργεντίνοι παρότι γι άλλη μια διοργάνωση ήρθαν ως φαβορί δεν έχουν δικαιώσει ακόμα τις προσδοκίες κάνοντας μέτριες εμφανίσεις,ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες που δεν έχει χώρο δράσης ο Μέσι.Απ την άλλη,οι Βέλγοι με τόσο ταλέντο στην απόστολη είχαν και αυτοί τις προσδοκίες τους,αν όχι για να το πάρουν αλλά μια θέση στην τετράδα την πιστεύουν.Η Αργεντινή στα 2 ματς που έδωσε και δεν βρήκε τους αντιπάλους να στήνουν λεωφορείο τα κέρδισε με over και απο ημίχρονο,ενώ οι Βέλγοι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν βρήκαν ομάδα που να τους παίξει πιο ανοιχτά έχοντας πετύχει μάλιστα τα λιγότερα γκολ απ τις 8(σε κανονική διάρκεια) ομάδες που συνεχίζουν.Στο σημερινό γήπεδο οι Βέλγοι είχαν μείνει ξανά πίσω στο σκορ αλλά στο 2ο ημίχρονο το γύρισαν(απέναντι στην Αλγερία),σήμερα οι Αργεντίνοι πιστεύουμε οτι θα προηγηθούν νωρίς και δύσκολα να ηττηθούν μετά.Επιλογές μας ο άσος(και απο ημίχρονο),το over και το 2-1σκορ(ξανά).

Στο επόμενο και τελευταίο της φάσης των προημιτελικών,συναντάμε το μόνο ξεκάθαρο φαβορί στα ζευγάρια,με την Ολλανδία να έχει προβάδισμα απέναντι στη Κόστα ρίκα.Οι Ολλανδοί έφτασαν ως εδώ έχοντας 4 νίκες(καμμία παράταση) και όλες με Χ ημίχρονο,ενώ οι Κοσταρικανοί συνεχίζουν με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες,έχοντας πετύχει σε όλα γκολ εκτός απ το αδιάφορο με την Αγγλία.Θα προτιμήσουμε το αγαπήμενο χ/1 των Ολλανδών ενώ για σκορ 8α πάρουμε το 1-0 και το 3-1.




Αρχικό Ταμείο : 1000
Νέο υπόλοιπο : 1024
Δυάδα με 15: Αργεντινή 1/1 (3,10) - Oλλανδία Χ/1 (3,75) 
Μονό με 5 : Ολλανδία - Κοστα ρίκα 3-1σκορ (15,00)
Μονό με 5 : Aργεντινή - Βέλγιο  2-1 σκορ (8,50)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *