Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Λύση στο χαρτομάνι με την αγορά tablet πρότεινε εκ νέου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σ. Σωτηριάδης

Επανέφερε την πρόταση του για να βρεθούν χρήματα ώστε να αγοραστούν 27 tablet στα οποία θα στέλνονται ηλεκτρονικά όλα τα έγραφα και οι ενημερώσεις που αφορούν το Δημοτικό συμβούλιο και την λειτουργία του καθώς και της οικονομικής επιτροπής καθώς της επιτροπής ποιότητας ζωής, έθεσε προς το Σώμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης.


Όπως τόνισε σπαταλούνται εργατοώρες και χρήματα από τις σελίδες Α4 άσκοπα και το κόστος αγοράς τους θα είναι ούτε το ¼ των χρημάτων που ξοδεύονται σήμερα.

Τέλος έσπευσε να τονίσει ότι η πρόταση του δέχθηκε κριτική από κάποιους στο facebook οι οποίοι έγραψαν ότι θα μπορούσαν να πάνε τα tablet στα σχολεία κάνοντας λόγο για λαϊκισμό.
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *